Hjallis - tällä kanavalla aion puhua vielä normaalia suoremmin. Tulette kuulemaan mielipiteitäni politiikasta, yhteiskunnasta, bisneksestä, viihteestä ja urheilusta. Kamera kulkee mukanani joka paikassa, joten välillä pääsette kurkistamaan myös kulisseihin tv-studioilla, eduskunnassa, Hartwall Areenalla tai kotonani Sipoossa. Kaksi kertaa viikossa: sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.

 • 224
 • 10 291 976

Kommentteja

 1. Victor Mancini

  Pelkkää paskaa taas. Taksiajelun kanssa ei ole mitään tekemistä yhteiskunnan oikeiden ongelmien kanssa. Jos haluat tällaista populistista paskaa suoltaa, luovu omaisuudestasi ja moralisoi sen jälkeen sitten valtaapitäviä.

 2. Victor Mancini

  Täytyy sanoa, että Hjallikselta tulee jatkuvalla syötöllä aivan uskomatonta paskaa. Siis aivan uskomatonta paskaa. Mm. edellisessä hallituksessa Bernerillä ei ollut ainuttakaan avustajaa, ja tulokset tiedämme; joko ehdotukset törmäsivät jatkuvasti perustuslaillisiiin ongelmiin tai ehdotukset olivat täysin naurettavia. Aivan törkeä määrä hukkaanheitettyä aikaa ja verorahojen tuhlausta heikon valmistelun vuoksi. Mitä muutakaan voi olettaa "poliitikkokonsultilta" Jos Hjallis ikinä pääsee hallitukseen, niin hän voi omasta puolestani palkata 0 avustajaa, keittää itselleen kahvit, hoitaa kaikki juoksevat asiat itse ja vaikka avustaa samalla muita edustajia. Kunhan ei osallistu millään tavalla Suomen lainsäädännön kehittämiseen. Sitä varten on olemassa osaavat poliitikot.

 3. Rockxenez

  Yksikään kansainvälinen sopimus ei velvoita auttamaan terroristeja.

 4. Rockxenez

  Ruokajonot eivät kuulu sivistysvaltioon.

 5. Rockxenez

  Lukihäiriöitä tulee lukihäiriöttömillekin. Luet vaan kylmän rauhallisesti jatkossakin.

 6. Rockxenez

  " No sä nyt oot vähä tyhmä" Aika hauskasti sanottu.

 7. Rockxenez

  Hieno unelma nuorella miehellä sydänkirurgi.

 8. jari välimäki

  Oisko kuitenkin kyydissä , tulee halvemmaksi 6 veromiljoonan kansalaiselle että istuvat kyydissä kuin että puhua molottaisivat ratissa , virkaveljelle edellisen powerpointin pointeja , muutenkinmenisi se 4 vuotta huolloissa , takuukorjauksissa , päivityksissä , renkaanvaihdoissa , uusien facelift mallien esitteitä selatessa , hyvä näin , edelliset bernerit hoiti taxi kyytiasiat tälle mallille joten aletaas hommiin.

 9. jari välimäki

  Ja mikä tärkeintä kaikki varat palautuvat lopulta valtiolle takaisin , nahkapuku päällä ilman mitalleja me täältä lähdetään.

 10. jari välimäki

  Tulee paljon halvemmaksi kun uuno käyttää 10 viisaan tietoja päätöksiin , kuin että uuno arvaa itse 6 miljoonan verokansalaisen marjastusretken ilmansuunnan

 11. rami tolvanen

  MITEN SE JOKERIEN TAPPIO SELITETÄÄN,KÄVITTEKÖ 3TÄHDEN RAVINTOLASSA AINA SYÖMÄSSÄ-EN HALUAISI HUUTAA,MUTTA NÄPPÄIMET LUKITTUIVAT ISOILLE KIRJAIMILLE.ENKÄ OSAA VAIHTAA PIENILLEKKÄÄN:-(

 12. Marja Riitta Tervonen

  Hyvä Hjallis olet oikealla asialla. 👍🏼🌹 Jatka samaan malliin. 👍🏼💪 Olet rohkea politikko.🇫🇮

 13. Epic do

  Ps millon jethron kanssa helsingin yöhön ja naisiin?

 14. Epic do

  Ne miljoonat voitas käyttää mieluummin sun ja jethron kupittamiseen ja porsasteluun.

 15. Tarja Saraskoivu

  Oikeassa olet,ihan mieletön määrä avustajia ja hirvittävät palkat.Ministerit ovat mielestäni informaatikkoja ja edustavat maata,palkat eivät silloin ole kohdallaan.

 16. jouni walden

  Ammattiyhdistysliikkeet on jäämä siitä ajasta jolloin heitä tarvittiin. nykyään saman asian voi hoitaa hyvät juristit. Joutuisimme maksamaan kertakorvauksena heidän laskuttama summa. Nyt me maksetaan korkeita palkkoja ja kiinteistöjä heille joka päivä.

 17. jouni walden

  Samaa mieltä Hjallis ! Epäpäteviä ministereitä ja jos näin on, kansalaisten asioita hoitaa avustajat ja edeuskunnasta pudonneet. Emme äänestäneet heitä hoitamaan meidän asioita.

 18. Rom Lehtonen

  Onks toi danne sama jonne joka näytteli salkkareissa severii

 19. Etu Nimi

  SlKAMAlSTA TOIMINTAA..!!!...JA PASKANTOIMITAJAT JA VIRALLINEN PASKAMEDIA ON HILJAA...KANSAA RYÖSTETÄÄN...KANSANKUSETTAJIEN TOIMESTA...

 20. muuuumipappa

  Supon mukaan konfliktialueen Isis-lapset ovat jo altistuneet väkivallalle ja propagandalle, ja heistä voi aiheutua turvallisuusuhkaa myöhemmin. Tulee mieleen tämä video: fisels.info/video/videot/fYbdjMiBaZZ0mH0.html Monet poliitikot haluaa kovasti hyvää mieltä ”lasten pelastamisesta”... Mutta riskit ja haitat työnnetäänkin sitten tavisten niskaan. Tällaisten päättäjien käsiin ei voi Suomen turvallisuutta luottaa. Näiden ISIS-perheiden auttaminen pitäisi järjestää yksinomaan sitä kannattavien ihmisten vapaaehtoisvoimin ja -varoin, sekä visusti Suomen rajojen ulkopuolella.

 21. Innomatec oy

  Kommunismin nimessä.Aaamen.

 22. Mats Nyman

  Harvinaisen simppeliä populismia ja sitä paremmin se toimii mitä simppelimpää

 23. Marafada

  Lastensuojelussa työntekijävajetta, palkat n. 3600 eur. Yhden avustajan palkalla saadaan palkattua pari lisää lastensuojeluun.

 24. Kukkakukko

  Eeeeikkait siinä kovassa palkassa mitään vikaa ole, jos sen palkan edestä tekee töitäkin. Jos ei tee niin jotkut (me) maksaa turhasta ja sille asialle tarttis tehrä jotain.

 25. Rätsä

  Tää nyt vähän poikkeaa aiheesta mutta Hjallis. Muistan kun viime vuonna julkaisit videon joskus toukokuun aikaan kesätöihin hakemisesta. Luonnollisestihan se on aivan liian myöhäistä siinä kohtaa. Nyt olis mainio aika käsitellä sekin aihe!

 26. dutoiu hour

  eläkeyhtiöitä.

 27. Tepa Marin

  Joka sana totta, mitä Hjallis sanoo! Yhteen aikaan ei kukaan uskaltanut edes sukulaislapsilleen järjestää omaan työpaikkaan kesätyötä, ettei kellään tulisi sanomista. Mutta hallitus se järjestää eduskunnasta pudonneille kavereilleen tolkuttomilla palkoilla avustajan virkoja. Kansanedustaja/ministeri/avustaja/valtiosihteeri -palkkoihin on saatava JÄRKEÄ! Hyvä Hjallis!

 28. Arska77

  Kyllähän nämä asiat suurinpiirtein tiedossa on ja ihmisiä tällainen touhu vituttaa, mutta eipä löydy ketään joka pystyisi jotain näille tekemään.

 29. Viktor A

  Don't mind me, just a Swedish commenter passing through 😁

 30. iisakki peltola

  Jos jaksat tai ehdit niin kannattsis ehkä tehä kaikista sun tälääsistä politiikkaan liittyvistä videoista yks soittolista ja sit esim mydaysta yks lista ni sit jos joku on kiinnostunu tietynlaisista videoista, ne löytyy helpommin. Ja säki löydät ne paremmin ku sun ei tarvii muistaa tarkalleen sen videon nimeä, jos joskus haluut vaik kattoa sen. Hullun mielenkiintoinen video oli tää.

 31. vliduu zeeb

  Kun joutuvat verolle niin nousee sitä mukaa myös jäsenmaksut.. näin siinä käy 😁

 32. Jari Taipale

  Kaaduin työpaikalla jäätiköllä, jossa murtui kaularanka, ja sen johdosta halvaannuin alaraajoista. Olen nyt ollut pyörätuolissa 4 vuotta , ja tulen olemaan loppuelämäni. Kaikki hoitavat lääkärit ovat yksimielisesti sitä mieltä, että kyseessä on työtapaturma, ja vakuutusyhtiön pitää korvata. Valitus on tehty korkeinta oikeutta myöten, mutta enään ei ole edes valitus lupaa. Mitenkähän tätäkin asiaa Hjallis olet vienyt eteenpäin??????????????????????????????????????????????????

 33. Jani Friman

  voi jallis... uskotko sinä itsekään tähän menoon ja tolkkuu ei ole!!!!

 34. hökäleet ry

  Li Anderssonillahan oli loistava idea että valtio tukis vai peräti maksais kansalaisten autojen konvertoinnin kaasuautoksi, joku politikko heitti kommentin että tajuaako andersson paljon se maksais valtiolle . Ihan yhtä pahalta se tuntuis keskitulosa kansalaisella pistää 25k+€ sähköautoon joka nyt ei ihan niin vähäpäästönen oo tämänhetkisellä akkuteknologialla. Pitäiskö pitkäaikasia politikkoja pikkusen ravistaa että suomessa keskipalkka ei oo 7000€

 35. MALTAZAR

  Itse olen sitä mieltä että verot on asia jotka on lopetettava sillä terveydenhuolto,koulutus jne kus*e ja pahasti sillä itse olen käynyt lääkärissä noin 30 kertaa selkäkipujen takia jokaikisellä lääkärillä on ollut eri teoria kipujen alkamisesta kipujen lopettamiseen ja piti siitä pas*asta maksaa tuhansia euroja eli suomen valtio rahastaa kansalaisia (hyvinvointivaltio)niinhän ne sanoo

  1. bodoy euir

   K

 36. Anne Löytönen

  Palkoista maksetaan liikaa veroja! Mitään ei jää käteen.

 37. mnika voli

  Miksi et puhunut näistä silloin kun olit kokkare?

  1. vliduu zeeb

   K

 38. Odd Chef

  No niin - edelleen samaa mieltä, kuin edellisessä postauksessa. En ole mikään Vennamolainen, mutta onhan tässä hieman rötös-...."henkilöiden" piirteitä. Ongelmana tässä taitaa olla se että kansanedustajat ja ministerit samaistuvat yritysjohtajiin (wannabe), joilla on yrityksen autot kuljettajineen. Perustelevat itselleen, että taksikyyti on halvempaa, mutta unohtavat että pitää ennen kaikkea arvioida mihin tuota etua oikeasti käytetään. Avustajiin en osaa vielä otta kantaa. Liian ohut tiätämys. Nyt vielä toinen juttu mihin pitäisi puuttua. Olisiko talousmiehenä sinulla tähän kantaa. Lehdistö kertoo, että polttoaineveroa kiristetään kesällä 2020. Sinänsä ihan hyvä fossiilisten polttoaineiden osalta. Sitä en kuitenkaan ymmärrä, miksi biodiesel joka on uusiutuva ja kotimainen "lähipolttoaine" kohdellaan verotuksellisesti samalla tavalla kuin fossiilinen ja paljon saastuttavampi diesel. No jos tätä samaa teemaa vielä jatkaa, niin kansalaista hämmästyttää tätäkin enemmän se, että kaasuauton osalta pitää maksaa käyttövoimaveroa, mutta bensiiniautosta ei???? Kaasujakin on kahta lajia. Sitten vielä uusiutuvan etanolin käytöstä. Traficomin mukaan vain 31.12.2006 ensirekisteröidyn tai vanhemman auton muuttaminen RE85 tai E85 kelpoiseksi on mahdollista muutoskatsastaa. Uudempia ei - haloo, pitäisi saada autokanta uudemmaksi! mutta tällä kannustetaan ajamaan vanhalla. Eihän nämä ole missään suhteessa hallituksen tai yleensäkään Suomen päästötavoitteiden kanssa. Käsitykseni mukaan tämäkin hallitus hakee vain budjetin tasapainoa liikkujien kustannuksella - eli niiden, jotka tekevät tässä maassa töitä ja joutuvat sen vuoksi liikkumaan - ja tuottavat hallituksen politiikan tarvitsemat verotulot. Sitten vielä jaksetaan itkeä, kun kansalaiset ja autoala korkean autoverotuksen vuoksi hakevat autoja muista EU-maista ja autokanta ei sen vuoksi uusiudu. Sitten pääkaupunkiseutu esittää urbaanitavoitteensa, että ihmiset pitää asuttaa lähelle työpaikkojaan ja pitää käyttää julkisia kulkuvälineitä. Millä helvetillä minä saan nykyisestä kivitalostamme 200m2 Hyvinkäällä sellaisen summan, että voisin muuttaa perheemme Helsinkiin edes kolmioon 80m2 laitakaupungilla, kun työikää on enää se 5-10 vuotta. Velkaa ei tässä vaiheessa voi enää ottaa. Jos vielä jatketaan tätä julkiseen liikenteeseen pakottamista kepillä. Koitin tosissani, kun työpisteeni siirtyi Vantaalta Helsinkiin viime kesänä käyttää julkisia yhdistettynä pyöräilyyn, kun VR nykyään sen mahdollisuuden tarjoaa. Työpaikan ja aseman välimatka on noin 3km ja sama tilanne kodin ja aseman välissä. Työpäivästä kului näin vähintään 3 tuntia matkoihin ja odotteluun. Yksityisautoillen 1,5 tuntia. Kustannukset tuplat julkisilla mukaan lukien pysäköinti, jota työnantaja sponsaa toki (ilman sitä ei olisi kohta työntekijöitä). Ei hirvittävän kannustavaa. Tuli vähän pitkä vuodatus, mutta loopatan takaisin tuohon kansanedustajien Taksi-käyttöön. Miten kansanedustajat edes kehtaavat perustella rivikansalaisten rankaisemisen liikkumisensa osalta, kun itse vinguttavat korttia takseissa ja dieseliä palaa!

 39. Jouko Moilanen

  Näillähän on enemmän avustajia kuin vaikeavammaisilla.

 40. Pepe

  400 lähihoitajaa olis niillä rahoilla saanut.

 41. kkl

  Sää oot Jallis kyllä vähäsen populisti.. :) En sano tätä pahalla.

 42. Ari Tero

  Toveria ei jätetä, vasemmisto kusee omille reisilleen.

 43. arschka

  Jallista vähä ihaillu jo tämän biisin ajoilta. :) Siis Stormwing ja Mika Sundqvist - Kuka hiton Hj... fisels.info/video/videot/kpXQaNZmg2N8ioU.html

 44. Martti Leino

  Millä tavalla sä hjallis hoitaisit omien erityisavustajien palkkaamisen? Millainen olisi hyvä erityisavustaja (eli millaista työ/elämänkokemusta pitäisi löytyä)? Mitä asioita se/ne hoitaisi? Nyt sun video on vaan täynnä huutelua eikä yhtään syvällisempää analyysiä asiasta.

 45. Kauko Litmanen

  Ihan ok että näitä epäkohtia tuodaan julkisuuteen.

 46. Irma Väänänen

  Tää on järkyttävää touhua

 47. ristuksenvittu

  Peleilla ei saisi tavoitella voittoa vaan valtion pitäisi ottaa vain sen verran peliveroa että sillä saadaan katettua pelien ylläpito ja apua tarvitsevien peliongelmaisten hoito.

 48. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  🙏 0:38 🔥🧡 👇👇👇👇

  1. dutoiu hour

   OK Boomer

 49. Kalle ilmari

  Ei olis kellään tarjota suojatyöpaikkaa? 6000e/kk riittää.

 50. Petri Koivukangas

  Laiva on jo uppoamassa.

 51. Pentti Manner

  Sekavammaksi menee vain mitä useampi kokki siellä hämmentää...

 52. jukka Jylhä

  Suomi on perseeestäää

 53. Mine Aver

  Olet 100% oikeassa. Tämä maa on totaalisesti sekasin, valitettavasti maailmalla nauretaan suomelle ja suomalaisille. Meitä seurataan erittäin tarkkaan.

 54. Mrwho

  Onko huhut totta, että olisit perussuomalaisiin siirtymässä vai aiotko jatkaa liikenyt vetämistä? Mikä haluat liike nyttiä eteenpäin kannattaa luopua persuvastaisesta asenteesta ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, niinkuin kansa haluaa

 55. Viidakkomehu

  vitun sairasta! :D

 56. Mr Smith

  Aikamoista populismia. Muistuu mieliin se, kun Sipilä halusi näissä säästää, samoin kuin vähentää ministerien määrää. Tuloksena oli sutta ja sekundaa ja burnouteja - ja mitenköhän paljon se sekoilu tuli maksamaan? Aivan varmasti monta kertaa enemmän. Hölmömpää kuin hölmöläisten matonpidennys.

 57. Puska Peke

  Mikä tuossa nyt ihmetyttää, varsinkin jos on hiemankaan selvillä asioista. Heikommassa asemassa olevathan tarvitsee avusajia, riippumatta siitä onko kyseessä niin fyysinen, kuin psuuken puolen heikkous tai vajavuus. Mitä suurempi on tuo vajaavuus, sitä suurempi tarve avustajiin. Vanhuksille ei ole varaa palkata avustajia, kuin ei myösk''n koulussa huonosti menestyville ja tai syrjäytyneille, koska rahat tarvitaan viel' huonommassa asemassa oleville ja vielä heikoimmin kyvyin varustetuille. Mistä tämä kaikki kertoo? Yksinkertaisesti sen, että valtiomme hallinto on todella heikkotasoisten hallussa. Olisipa muussakin työelämässä oalkata itsele avustajia, jotka hoitaisi työt ja kantaisi vastuuta,, no poliittista mikä nyt on yht tyhjän kanssa.

 58. Pauli Saijonkivi

  Tästä pitäisi puhua lisää ja paljon. Julkinen talous on paisunut jo vuosia siinä määrin ettei vero eurot taida kohta enää riittää vaan alkaa korotukset ja sehän sitten ajaakin tän maan kiville, viimeistään. Nytkin kaikki kallistuu ja ihmisiä ajetaan enemmän sossun luukulle. Saas nähdä miten asiat makaa 10- 15 vuoden päästä, vähän jännittää.

 59. matkailija1

  Nyt Harkimo kätellään !!!

 60. Vesa Saari

  Kiitos. Voisit ottaa esille myös ns. myötätuntolakot. Firma laitetaan kiinni ja työntekijät lähtevät osoittamaan hallitukselle tms. mieltä, työaikana. Miten tuo voi olla mahdollista.

 61. jukka Jylhä

  Hyvä hjallis

 62. Finnish 2019

  Taas hyvä video. Pysähdyttää miettimään asioita.

 63. Sari Eskuri-Hellman

  On tämä niin väärin👎Ja sitten ei ole varaa korottaa hoitajien palkkoja!Paska homma-suoraan sanottuna💯

 64. Sinikka Haatainen

  Mä olen niin väsynyt tähän. Asenne meitä hoitajia kohtaan on ymmärtäväinen, mutta mitään ei olla valmiita. uhraamaan rahallisesti. Meillä on niin paljon ammatillista osaamista ja tietotaitoa, että kiperissäkin paikoissa selvitään, on selvittävä ilman neuvonantajia ja avustajia. Politiikka on sanoja, mutta hoitaminen on tekoja!!!

  1. Sinikka Haatainen

   m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158189093589060&id=555404059

 65. veli t

  Tätä voitas nimittää korruptioksi.

 66. erttu

  Syytä olisi tehdä jotakin muuta hommaa, jos tarvitaan useita avustajia selviämään jokapäiväisistä hommista.. tilalle ihmisiä jotka selviävät ilman avustajaa joka sormelle.

 67. Timo Halla-aho

  Hjallis oot järki miehiä 10 sulle 0 muille, paitsi Päivi Räsäselle ja raamatun kannattajille,koska se on ainoa oikea totuus.

 68. Oikku Oek

  Tasan sama politiikka on käytössä jokaisessa asunto-osake yhtössä. Valtion omistamat tappiolliset kaivos- ja teollisuusyhtiöt jakavat osinkoja valtion yritystuista, joilla voitaisiin hoitaa koko Suomen sosiaalipolitiikan menot useaan kertaan. Ay-liikettä vastaan on turha äyskiä; tuotoisampia, ja yhteiskunnalle vaarattomampiakin verotuskohteita on vaikka millä mitalla.

  1. mnika voli

   🙏 1:17 💯💓💘 👇👇👇👇💝

 69. Matiaza

  82/46=2 quick maths

 70. drttyu liqm

  Eiköhän niitä veroja ole muutenkin jo tarpeeksi ja suurin osa niistäkin rahoista vaan katoaa ja samaan aikaan palvelut ja teiden kunto vaan huononee

  1. bodoy euir

   OK Boomer

 71. Janne Mäkelä

  Naurattaa miten ulkomailla hehkutetaan suomen naisministereitä ja sit nää tarvii kuitekii kaikenmaailman avustajia

 72. Odd Chef

  Mä voisin lähteä sun matkaan - en näkyvään rooliin, mutta taustalle. Hanken EM ja +30v elinkeinoelämässä.

 73. Janssoni

  Noita pitäisi laskea puoleen. Ajatella että näille maksetaan näistä postin ja Al holin sähläilyistä nuo summat kuukaudessa. "hyvin te teette työnne siellä"

 74. -HeSSu-

  Kuka on jolle?

 75. Jukka

  Ottaa aivoon moinen touhu. Tarttis jotain, että avustajien määrään tulisi joku tolkku. Missä on moraali?

 76. fikamu54

  Ellei muistini pätki, niin muistan ns. pätkäpääministerin (Anttiboy) luvanneen, että kun Suomen EU puheenjohtajakausi saadaan päätökseen, niin sen jälkeen arvioidaan tuota määrää uudestaan. Mutta milloinkas hänen sanaansa on voinut luottaa? Toivon hartaasti, että Antin seuraaja katsoo nämä twiitit ja arvioi oikeasti tilanteen vakavuuden. Ellei näin tapahdu, niin uskon, että nekin "uskovaiset", jotka ovat nykyisiä hallituspuolueita äänestäneet, huomaavaat suunnattoman virheensä ja kansan kusetuksen. Pidä Hjallis asiaa vaan tukevasti esillä. Täältä tulee komppia oikein olan takaa :-)

 77. -HeSSu-

  Hjallis Presidentiksi 2024!

 78. -HeSSu-

  Tuleekohan jokaiselta sihteeriltä ja avustajalta alapeukku! :D

 79. Teemu Tuominen

  Ens kerralla äänestän Liikenyt👍🏼

 80. Tenhami Keppi

  Kerro se palkka joka olisi kohtuullinen "työstä" joka ei tuota mitään muuta kuin kuluja köyhille duunareille.

 81. heisenberg :D

  sulla on hyviä pointteja, mutta eikös joku muu taho päättänyt palkan korotuksista kun vihervassari hallitus?

 82. bestin gro

  voi että ,kun en ite pääse noihin rahoihin käsiks. mut hirveet rahat saa kyl noi kateeks käy

  1. Matiaza

   Noilla palkoilla pitää ottaa peppuun pyydettäessä

 83. topi vaan

  Moraalitonta toimintaa eihän noilla punavihreillä ole moraalia😆

 84. Ibrahim Assad

  Miten me saadaan muutoksia

  1. Matiaza

   Äänestä Liike-nyt / perussuomalaisia ennen kun on liian myöhäistä.

 85. Mikko Hirvonen

  Asian vierestä tulee mut yrittäjille 1kpl arvonlisävero vapaa kuukausi kerran vuodessa jolla saataisiin mahdollisia tehtyä mahdollisia investointeja sekä lisättyä mahdollisesti työpaikkoja

 86. carinarosep

  Kyllä Hjallis olet tietysti aivan oikeassa. Kiitos kun otat esille epäkohtia. Jotain on todella tehtävä . Liike Nyt on oikealla asialla

  1. Duffe Koiranen

   Liike nyt soittaa suutaan vaan aikansa kuluksi. Koska ei päätöksiib kykene.

 87. Olemme-Valkoisia

  On kommunistinen vallankumous käynnissä Suomessa ja Euroopassa. Juha Sipilä puhui myös bolshevistisesta rauhallisuudesta kun halusi viedä sote uudistusta läpi. Kommunisti bolshevikit eivät vieroksuneet väkivallan käyttöä vallan saamiseksi, bolshevikit tuotti yli 100 miljoonaa ruumista.

 88. Mikko Hirvonen

  Hyvä Hjallis puhut vähän mutta asiaa👍👍

 89. Mixu

  HEI HJALLIS!!! ALENNA OMAAN PALKKIOTASI JA NÄYT ESIMERKKIÄ!!!

 90. Ppetsku96

  Lyhyesti ja ytimekkäästi niin annettiin kavereille hyvä palkkaiset virat ja sit selitellään jtn puuta heinää et miksi niin tehtiin ja valehdellaan. Tulee oikeen hyvä fiilis siitä kun tuntuu olevan melkein ihan sama ketä sinne äänestään kun omaa etua siellä eduskunnassa ajetaan. Onneksi Hjallis kertoo totuuden 👍🏻 Sitten myös noi avustajien palkkiot niin kertoo vaan sen että mihin sitä rahaa riittää vaikka millä mitalla. Sitten kun pitäisi esimerkiksi tiestönhoitoon löytää rahaa niin ei onnistu millään. Kerätään vajaa 9 miljardia veroja autoilijoilta mutta ei ne rahat vaan riitä. Ennustettu että tiestön korjausvelka nousee 1.3 miljardiin vuoteen 2023 mennessä. Kerätään 9 miljardia mutta rahat ei riitä siihen noin 1.3 miljardin korjauskuluihin? 😅

 91. Jack Bonasera

  Kiitos ❤️

 92. QBEY

  Ei pitänyt Suomessa olla korruptiota mutta en sitten tiedä mitä tämä on

 93. Teemu Haajanen

  Hjallis puhut kyllä täyttä asiaa, mutta kerroppa mielipiteesi mitä tälle asialle mahdetaan? En näe, että kukaan siellä rupeaa palkkaansa pienentämään, eikä kansa taas asialle mahda mitään. Luvataan kyllä ummet ja lammet vaalien alla, mutta kun on päästy herrojen pöytään niin jännästi unohtuu se oma mielipide.

 94. Markku Nieminen

  Jep.Tää oli kyllä vasemmistolta härski homma,mutta luultavasti näkyy vaaleissa sitten.

 95. Jere Eskola

  Perkele puhut asiaa

 96. Olof 1987

  Mieluummin on asiantuntijoita joilla on kompetenssia kertoa asiasta laajemmin, toisin kuin edellinen hallitus, että mutulla vedettiin kikyt ja aktiivimallit läpi asiantuntijoiden varoituksista huolimatta ja lopputulos siitä ollaan jo nähty.

  1. Jorma Kovanen

   Tänään tuli tietoa, että uusikin hallitus aikoo tehdä oman aktiivimallinsa työttömille. Onneksi pääsin eläkkeelle niistäkin malleista. Täyttä ajanhukkaa, ei 60 vuotta täyttänyt rivitason IT-alan mies saa enää mistään töitä. Tästä eri ikäisten työllistymisestä on tutkimuskin. 57-vuotiaana pudotaan 3% todennäköisyyteen saada enää töitä, kun on jäänyt työttömäksi.

 97. Annie A

  9.1.2020 Tuulikki Laitisen keväällä 2011 saama profetia Suomelle Sain tänään näyn ja profetian rukousalttarillani rukouskammiossani. Näin kaksi suurta enkeliä, jotka asettuivat seisomaan, toinen Helsingin ja toinen kauas pohjoiseen Nuorgamin kohdalle. Enkelit kannattelivat käsissään valkoista pergamenttikääröä, joka avattuna ulottui läpi koko Suomen. Pergamenttikäärön taakse kokoontui pitkä rivi enkeleitä, sen alusta sen toiseen päätyyn asti. Sitten tuli Jumalan sormi, kuin tulen liekki ja kirjoitti pergamenttikääröön suuria merkkejä, joita en ymmärtänyt, mutta ne muistuttivat heprean kielen merkkejä. Merkit muuttuivat kuitenkin suomenkieliseksi tekstiksi jossa luki: "Minä tulen pian. Pitäkää se hyvä mikä teillä on. Minun tulemiseni aika lähestyy. Minä tulen pohjoiseen maahan. Astun Suomen kamaralle. Minulla on mukana viskaimeni ja minä puhdistan puimatantereeni. Tehkää parannus, te Suomen kansa. Itkekää ja valittakaa pahuuttanne, niin minä armahdan teitä. Jos ette, niin minä viskaan teidät pois silmieni edestä ja poltan poroksi koko kauniin maanne, niin että sen nimikin katoaa kartalta, eikä sitä enää kukaan muista. Minä olen Herra teidän Jumalanne, älkää pitäkö muita Jumalia." Sitten näin, miten tulenlieskat alkoivat nuolla tuota pitkää pergamenttikääröä. Tulenlieskat leimusivat läpi Suomen pitkin tuota pergamenttikääröä, kunnes se oli palanut aivan poroksi ja katosi kokonaan.

 98. Annie A

  New World Order.

 99. mewled jr

  Ei hän tossa ole mitään järkeä että eduskunnassa nostetaan itteleen palkkaa mutta sitten meidän maan hieno ja uljas presidentti laskee omaa palkkaansa ja lentää valtio tapailuihin 60e norwaygianin lannoilla

 100. Antti Kälviäinen

  Ihan sairasta