Hjallis - tällä kanavalla aion puhua vielä normaalia suoremmin. Tulette kuulemaan mielipiteitäni politiikasta, yhteiskunnasta, bisneksestä, viihteestä ja urheilusta. Kamera kulkee mukanani joka paikassa, joten välillä pääsette kurkistamaan myös kulisseihin tv-studioilla, eduskunnassa, Hartwall Areenalla tai kotonani Sipoossa. Kaksi kertaa viikossa: sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.

 • 248
 • 11 688 680

Kommentteja

 1. scanjett

  minäkin ajattelin että nyt vihdoin pääsis töihin, mutta vieläkään ei ole kuljetusalalla töitä keski-pohjanmaalla vaikka kotiinkuljetukset ja muut lisääntyy.

 2. Lide de Deli

  Ruotsi on tehnyt 5000 testiä enemmän kuin Suomi. Ruotsissa 3600testiä/Miljooona asukasta, Suomessa 5700testiä/miljoona asukasta. Ainoa asia, mikä on huolettanut ruotsalaisia on ollut talous ja näyttäisi suunnitelmana olevankin kansantalouden väestöpyramidin "tervehdyttäminen" menossa. Kamala maa.

 3. Caius Fritz

  Ruotsi ottaa taas jälleen lisää ja lisää etumatkaa taloudessa Suomeen. Niin se vain on. Suomalaiset on niin turvallisuuden hakuisia ja se näkyy Korona politiikassa. En tarkota sitä että mitään toimia ei tulisi tehdä, se on hyvä että rajat on kiinni. Kuitenkin näyttää siltä että virus ei tahdo levitä Suomessa samalla tavalla, johtuuko sitten pohjoisen oloista ja puhtaus standardista joka meillä on aika hyvä. Miksi ei voisi tehdä vain niin kuin Ruotsikin teki, riskiryhmäläiset ja oireelliset kotona ja ravintoloissa ja muita palveluja voisi käyttää. Sääntö voisi olla erityistarkat puhtaus toimenpiteet. On surullista katsoa kun yritykset on tekemässä kuolemaa ja työttömyys kasvaa. Suomessa alle 30 menehtynyt ja suurin osa vanhuksia. Viime vuonna 400 kuoli normaaliin influenssaan. Mitä Hjallis Harkimo ajattelee, onko toimenpiteet vaarallisempiaa kuin itse virus?

 4. Hannun

  Onneks Hjallis olet kansanedustaja, sulla palkka juoksee. Oma napa on kuiteski lähempänä, sit tulee nämä hyväveli koukerot.

 5. Terhi Marjeta

  Voikos kevytyrittäjä, joka kuuluu riskiryhmään ja saada vuokran alennuksia ja hakea korvauksia?

 6. arschka

  Eihän tekijät maailmasta lopu. Eesti on jo tyhjennetty Suomeen, mutta Ukraina, Venäjä, Uzbekistan, jne. Ja mikä parasta, pelastavan supertyöläisen ammattitaito työhönottajan silmissä kasvaa sitä mukaa kuin hintansa laskee. Kympin tunti, ni hän osaa jotain,... OK, mut vitosen tunti, ni huippuammatilainen. Saa aikaan kaadot kaivoihin päin ja seiniä, jotka eivät halkeile. Sote-alalla hoitaa kans asiansa ihan vitun vimpan päälle sähläämättä ja sössimättä; paneutuu vittu työhönsä tunnollisesti. Hosuu vaivaisen ihmisen suihkuttamisenkin vartissa, vaikka olisi ½ tuntia aikaa. L. tehokkuus.

 7. Korn66

  Ite teen maatilalla töitä 7 päivää viikossa. Muistakaa ettei se ruoka kaupassa kasva ja omaa tuotantoa pitää tukea, kun kriisiaikoina ulkomailta ei saa ruokaa.

 8. Ilkka Sysimetsä

  Konkurssiaalto on jo alkanut kauhea katsoa kun esim.äänentoistoyritykset myyvät omaisuutta 10% omaisuuden arvosta .Velkojat ovat kuopistaan korkolaskiunkanssa..No nyt ihmiset hävittävät yhtiöstään uutta konttori tekniikkaa tietokoneita.Sain juuri tarjouksen yhtiölleen tule Hetemäki vaikka tänään sun valitsemaan tavaraa 40 000e uudet äänentoistolaitteet 3 kertaa käytetty hinta 4000e lisäksi oli valokopinkoneita tietsikoita skannereita myytävänä muutamalla satasella.Mitä opimme tästä monet pienyrittäjät valmistautuvat konkkaan.Että jotain pesästä saa ennen kuin se on selvitystilassa on sinun hävitettävä yhtiön omaisuutta mahdollisimman paljon aivan pilkkahinnnalla .Kun velkojat lakimiehet laittavat selvitystilan päälle.Et tule sen jälkeen samaan penniäkään.Kun omaisuutesi pakkohuutokaupattiin.Missä hai Ulossottomiehet kyttäävät provikoita myydystä omaisuudesta.Törkeätä ulosottomiehet lipovati huuliaan. Tässä vähän pienyrittäjien painajaista.ystävä soitti Norjasta valtio avustaa kaikkia pienyrittäjiä joilla on toimiva innovaatio sekä palkka tuella että muilla yritykseen kuuluvilla velvotteita.Kaikkien pikkuputiikkien joilla oli positiiviset yrityksen tulokset suosittelin melkein säästää esim osingoista vuoden liikevaihto jotta tämmöisen katastrofin ylitse selvittäisiin.Koittakaa ystävät kestää olen huomannut Jalliksen olevan 90% oikeassa lisää jengiä Liike nettiin.

 9. Eero Koivusalo

  Mitä tehdään yrityksillä? jos corona iskee kunnolla ja porukkaa alkaa kaatuu kun heinää, rahat on annettu yrityksille ja terveydenhuoltoon ei ole rahoja?? Kaikki turha kiinni/stoppiin nyt ainakin kolmeksi viikoksi.. rajoille lentoliikenteelle yms nyt stop, en ymmärrä mikä vittu siinä voi olla niin vaikeeta ymmärtää, lässytetään vaan jostain pienyrityksistä, Hesburgerin isopäällikkökin jo vaati valtiolta tappioitaan rahana lapaan, Hesburgerit kiinni ja liikettoimintakielto kyseiselle hepulle lopuks ikää, niin suurta nälkää ei mulle enää tule että kys ravinteleissa koskaan söisin... VALOT TAAS PÄÄLLE HEI!!

 10. Henri Pietikäinen

  Ja verottajahan se on heti ensimmäisenä hakemassa yritystä konkurssiin.

 11. larenski

  Et sinä hjallis kyllä palkkaisi sellaista henkilöä töihin, jonka merkittävin meriitti cv:ssä olisi maatilalla töissä olo vuonna 2020.

 12. heino kallio

  Ruotsin on hyvä painaa vain lisää rahaa inflaatio tulee pitkässä juoksussa.

 13. UAurailija

  Hjallis mitä mieltä Suomen maksuhäiriöjärjestelmästä, saattaa usein hidastaa yrityksen uutta nousua?

 14. Niku

  Eihän ne siellä ruotsissa edes sulkeneet mitään? Paljon enemmän kuolleita...Suomen pitäisi nyt laittaa vauhdilla rahat yrityksille.

 15. Ilkka Sysimetsä

  Hallis miksei ruotsin Rajanylityspaikoilla voi olla tarkastuspiste missä lupappaerilla kuljetaan rajan yli työpaikoille tmv. Tuskin sieltä Tornion joen ylitse luvatta tulllaan. Vaikka uimalla. Ei maksa paljoa terv Reetu

 16. Eetu Heikka

  fisels.info/video/videot/fICbaNGKmmRyZpc.html käy tsekkaa video💥

  1. Juha Väänänen

   WTF?

 17. Kalervo Nikkonen

  Ruotsi tekee vainajia, menee raha edellä ja virus perässä

 18. Jukka

  On se kumma kun on kansallinen kriisi ja ei kantasuomalaisista löydy enemmän halukkaita työskentelemään tilapäisesti maatiloilla ja missä ikinä nyt tässä hädässä tarvitaan työvoimaa. Samassa suossa tässä ollaan ja kun korona joskus alkaa helpottamaan, niin sitten alkaa muut kovat ajat, jotta joskus Suomi mahdollisesti on taas jaloillaan. Paljonko nousee verot, paljonko tarvitsee leikata jne., niiin sen aika näyttää...

 19. Anonyme :3

  100milj tuet yrityksille. Ja 2,000€ per yritys. Aika pieni summa kyllä. Ja jos 100milj yrityksille suunattutuki. Niin pitäis Vähintää olla 10,000€ tuki.

 20. Julle Vatanen

  Ruotsi saa haistaa pitkän V...n

 21. Kai Lankoski

  Tässä olis jälkiviisautta. Sijoittajille aina teroitetaan ettei munia samaan koriin? Yritysten toiminta on ollut juuri tota mitä ei sais tehdä esimerkiksi marjatiloilla neljä viidestä on ulkomaalaisia. Nyt olevassa tilanteessa maksetaan globalisaation ja ulkomaan matkailun kuin myös suomalaisen työvoiman aliarvioimisen hintaa. Lokakuussa työhaastatteluni peruttiin syystä että työnhakijoita oli liian vähän. Ikävä sanoa tota sanontaa että sitä saa mitä tilaa. Sekin olisi huoltovarmuutta ottaa huomioon että yhteiskunta toimisi silloinkin kun Thaimaalaiset ja Ukrainalaiset ei jostain syystä pääse tulemaan. 90-luvun laman hellittäessä itkettiin kun ei ollut huoltokorjaamoissa työntekijöitä joilla olisi ollut merkkikohtaista tietoa, no eipä ollut kun saivat kenkää ja vaihtoivat alaa. Nykyinen tilanne olis hoidettu kun jokaisen suomalaisen tilille muutama tonni ja kaikki saatavat siirretty Koronan jälkeiseen aikaan.

 22. Saara Janhila

  Samanlaisia kokemuksia ja asiakaspalvelusta myös. Esim. Ruotsin cdon . comista tuli heti vastaus kysymykseen ja suomen ei koskaan vastattu edes...

 23. Arjalainen Germaani

  Hjallis, lapio vaan käteen ja maatilalle töihin näyttämään esimerkkiä.

  1. Anteroidi Droidi

   nii ja pyytää vaikka Jasper mukaan istuttaa niitä taimenia

 24. Shpongful

  Yrityksen edustaja. Ei kansanedustaja..

 25. MrOpa86

  Jos yrityksellä ei ole kassa kunnossa niin antaa mennä konkurssiin vaan. Valtion ei kuulu olla mikään yritysten hätäkassa. Ja jos rahaa annetaan niin sen kuuluu olla nimenomaa lainaa. Ruotsi on lähtenyt tähän kriisiin talous edellä ja epäilemättä elpyy siitä maailmanlaajuisesti katsoen hyvin. Siellä ei välitetä ihmisistä.

  1. Arto Vesterinen

   Olet osin oikeassa, osin väärässä. Moni yritys on yksittäisen henkilön työpaikka josta saadut tulot on yhtä kuin yrittäjän elanto. Pienemmillä yhtiöillä on monella sama tilanne. Myös työkoneet jne. lisäävät tilapäisesti yrityksen menoja vaikka niistä takaisin rahaa saakin. Kun otetaan huomioon Suomen tiukka verotus ja suht suuret eläke- ja vakuutusmaksut olisi yrittäjällä varallisuutta huomattavasti enemmän selvitä kriiseistä pienemmillä maksuilla. Nyt tilanne on se että nämä yksityisyritykset makselee kovia veroja ja eläkemaksuja jne. ja näin ollen osallistuvat suurellakin summalla valtion ylläpitoon joka vuosi. Se taas että suuria yhtiöitä tuetaan miljoonatolkulla ei mene omaan jakeluun. Eihän se niin voi mennä että suuren markkinaosuuden omaava yritys on ensimmäinen tukien ja avustusten saaja kun taas moni kasvuun pyrkivä saa pärjätä omillaan. Markkinatalouden pitäisi toimia niin että yhtiö on sitä omavaraisempi mitä paremmin sillä menee. Toisin sanottuna ne joilla jo menee hyvin saavat vielä tämän päälle ilmaista rahaa. Toisekseen nämä samat yhtiöt harrastavat verokikkailua eivätkä näin ollen osallistu tämän maan ylläpitoon samassa mitassa kuin pienemmät yritykset vaikka summat onkin suurempia. Varustelekan toimitusjohtaja tämän hyvin joskus kiteytti että yritys ei saa mitään niin kauan kuin se sitä tarvitsisi. Kun tuelle ei enää ole tarvetta sitä saa kun vain jaksaa hakea. Toki monella isommalla yrityksellä tulisi olla rahaa kassassa, sitä en kiellä. Muoks. On ihan hyvä muistaa että nämä pienemmät tekijät antavat käytännössä puolet rahoistaan valtion ja eläkeyhtiöiden käyttöön ja näin ollen ovat mielestäni tärkeitä maan talouden kannalta.

 26. SnowFlake84

  Kyllä mä voisin lähtee mansikkamaalle 👍

 27. Joonas Liukkonen

  Toki Ruotsin tilanne on täysin erilainen muutenkin. Ihmiset liikkuu siellä aivan normaalisti ja lähes kaikki on auki, osittain vaikuttaa että talous on laitettu ihmisten henkien edelle. MUTTA tottakai Suomessa prosesseja pitäisi nopeuttaa huomattavasti ja siitä voitais ottaa mallia naapurista.

 28. Eero-Pekka Hautamäki

  Koronaepidemia aiheuttaa sekä välittömiä että välillisiä mielenterveysongelmia. Voisitko puhua tästä?

 29. arvo usko

  Miksi työttömiä somaleja ei työllistetä maatilpolle ja puutarhoille.Vastaa !

  1. Hardo Kekis

   eikä jotain muitakaan ryhmiä.eihän ne mee,ku asuminen on ilmaista ja fatta maksaa muut jutut.tää on faktaa

 30. Heikki Repo

  Ruotsi sitä, Ruotsi tätä, Ruotsi kortti vedetty esiin, blaaah. Muuta Ruotsiin jos siellä on kaikki niin hyvin, kenelläkään tuskin tulee ikävä?

  1. Mike Boeser

   Ilmeisesti homma ei mennyt Ruotsissa niinkuin luultiin ja ovat joutumassa muuttamaan koronalinjaansa, näyttää siltä että Suomen linja onkin huomattavasti parempi. Joka tulee myös johtamaan taloudellisesti parempaan elpymiseen, koska oikeilla toimilla voimme ruveta avaamaan rajoitetusti yhteiskuntaa jonkun ajan päästä.

 31. Zerno Bill

  Vapaamuurarilla on hauskaa koiran aktivointia varten

 32. Raitzi

  Edellisen vuoden verot pitäis antaa takaisin . Näin rahat menisi vain elinkelpoisille firmoille ilman turhia hakemuksia.

 33. Sirkku Nykulla

  Niin Ruotsi antaa rahaa yli 6% korolla!!!!Sitten kun on takaisinmaksun aika niin kusessa on firmat kun on saanut valtiolta kallista LAINARAHAA!!!! Ei täällä Ruotsissa ilmaista rahaa jaeta jos niin luulet😂

 34. Viktor Atamaani

  Julkisuudessa saamme lukea nyyhkytarinoita tyhjistä hotelleista ja vaikeuksissa olevista mainostoimistoista. Nyt tulee kuitenkin satoja tuhansia uusia työttömiä ja leipä loppuu perheiden pöydistä. Nämä eivät saa kuitenkaan palstatilaa mistään.

  1. Jett On Drones

   Eiköhän niitä työttömiä tule juuri tyhjien hotellien jne... takia...

 35. Janssoni

  Vaikeita vuosia edessä päin leikkauksia leikkausten perään tulossa. Ja arvatkaa kenen pussista otetaan opiskelijoitten ja vanhusten.

 36. lallin kumautus

  Olisit nyt kertonut siitäkin kun ruotsissa yritykset ja talous tärkeämpi kun ihmishenki.

  1. Mike Boeser

   Ja sen, että ovat muuttamassa linjaansa koska ihmisiä kuolee niin paljon.

 37. JTRann

  Ruotsiin on aivan turha verrata. Se on eri yhteiskunta ja tupla pääomat. Ruotsin löysempi koronalinja näkyy myös vanhusten kuolemina.

  1. Julian Papin

   JTRann Voitko heittää datan pöytään?

 38. angelofdeath

  ruotsi myös hoitaa vanhukset hautaan paremmin kun ei ole mitään korona rajotuksia

  1. lallin kumautus

   @Banjo Kazooie miten vitussa siinä kuolee jos massit loppuu.

  2. Banjo Kazooie

   Sai sä pälli tajuat että enemmän ruumiita siinä tulee jos talous menee kuralle ja jengi menettää työpaikkojaan ja yrityksiään. Kuolemia tulee ja menee oli sitten korona tai ei? Äläkä vertaa kuolleiden määriä koska Ruotsissa asuu niin paljon enemmän kuin Suomessa.

 39. Mike Boeser

  Asiat on niin huonosti Ruotsissa ja kuolemien määrää niin suuri, että ovat pakotettuja muuttamaan koronalinjaansa. Eli eipä tällä kertaa Ruotsissa oltukaan Suomea fiksumpia. Suomi sensijaan jo tähyää yhteiskunnan avaamiseen, pikkuhiljaa, tästä on jo positiivisia ennusmerkkejä ja kun tehdään oikeita toimia tulevaisuudessa ja nyt sen suhteen.

 40. BuckBack

  Ruotsi on hoitanut kaiken muun päin helvettiä

  1. Hardo Kekis

   @Tarja Anneli riippuu,mis asuu.frendi asu Rinkebyssä.siel oli hätä jo ennen koronaa.kaikil ei oo massii asuu Söderis ym

  2. Mike Boeser

   Tuntuu hätä olevan, kun Ruotsin hallitus on muuttamassa linjaansa, johtuen suuresta määrästä kuolleita. Eli löysä linja olikin virhe ja asiat tulevat vain huononemaann Ruotsissa. Suomi on kaiken tiedon ja ennusteiden valossa tehnyt paljon paremmat ratkaisut. Joka johtaa myös pitkällä tähtäimellä parempaan taloudelliseen selviämiseenkin.

  3. Tarja Anneli

   Tykkäsin mutta ei pidä paikkaasa , täällä Ruotsissa käydään töissä ja koulussa ja ei kait täällä mitään hätää ole ;)))))

 41. Seppo Tuhkanen

  Mikä ihme on tämä ravintola-ala jos perustuotanto kaatuu niin ei sinne osaa ravintola-alalle syödä eikä juoda ravintola-ala parantua mutta jos tuotanto häviää Suomesta niin sitten ollaan kusessa perustuotanto pitää turvata Suomessa kyllä ne sitten ravintola hyökkää kunnilla on tuloja mutta jos niille tulojen Ei täällä on Suomessa kohta ravintoloita eikä Minkälaista toimintaa lähtee jälleen pyörät pyörimään mutta missä on EU sehän piti olla turvasatama ei oo kuulunut eikä näkynyt Onko junkkeri piilossa vai kännissä👍🇫🇮🦅

 42. Mikko mäkinen

  Loistavia nämä videot..pitää olla 110%..ei riitä 99..

  1. Mike Boeser

   En pidä vanhentuneeseen tietoon perustuvaa videota hyvänä, kannattaa käydä lukemassa uutisia. Näyttää vahvasti siltä, että Suomen linja ja toimet ovat osoittautumassa paremmaksi. Tämä tulee myös näkymään taloudellisesti pitkällä tähtäimellä. Ruotsi on muuttamassa linjaansa, koska ihmisiä kuolee niin paljon.

 43. Decentralized

  Hjallis, eikai taimenia istuteta vielä kun järvet on jäässä? 😁

 44. Joonas Haapala

  Muutapa ruotsi ei oo hyvin hoitanutkaa

 45. Roy - txt. blog Hakanen

  Prioriteetti numero 1 nyt ! ensin ihmiset kuntoon, tarkoitin JOTTA yritykset pyörii, ei ne pyöri ilman ihmisiä jos virus ei tokene. NYT saa muu odottaa. Olkoon Ruotsi kuinka hyvä yritysten tuissa, mutta perseelleen hoidettu koronan hoito on menny siellä perseelleen, eikö niin. Ensin ihmiset ja terveet ihmiset - jaksaa sitten painaa, raha tulee viimeisessä vaunussa. Muistakaa, minkä duunin tekee koko Suomen terveydenhuolto, sairaanhoitajat, lääkärit jne. eturintamassa, että saadaan oma maa pelastettua

  1. Roy - txt. blog Hakanen

   @Sebastian Näsman No me ollaan jo täysin eri taajuksilla realismni eli käytännön asioista. Helpompi antaa olla. Mutta kaikkea hyvää mielipiteisi kanssa.

  2. Sebastian Näsman

   Roy - txt. blog Hakanen Mä en nyt ymmärrä ihan täysin mitä haet. Mutta mieti paljonko rahaa menee sitten myöhemmin kaikkiin tukiin mitä joudutaan maksaa työttömille ja kuinka paljon kulutus tippuu samalla kun ei ole ihmisillä rahaa. Niin yritä saada siinä sitten talous kuntoon. Paljon helpompi on nyt pumpatan yrityksiin ilmaa kun kuitenkin korona on kohta ohi. En ymmärrä miten voit sanoa että nyt pitäis talous unohtaa ja miettiä vain ihmisten terveyttä. Eikö voi huolehtia ihmisistä ja taloudesta samalla? Ja tarkoitin singapore mallilla sitä että osa ihmisistä pääsisi töihin ja ihmisiä testattaisiin enemmän ja tartuntaketjuja jäljitettäisiin tehokkaasti.

  3. Roy - txt. blog Hakanen

   @Sebastian Näsman Siitä ei olekaan kysymys. Mutta mitä toimenpiteitä olet nähnyt tai kuullut että näin olisi. 2017 singapore mallia ei voi millään tavaalla sekoittaa Länsi - Eurooppaan - ei ollenkaan. Eikä Aasian mallia yleensäkään.

  4. Sebastian Näsman

   Roy - txt. blog Hakanen On edullisempaa pitää nykyiset yritykset pystyssä kuin se että anetaan niiden kaatua ja sitten myöhemmin uudelleenrakennetaan. Ja kerroppa mihin menee nämä tervehtyneet ihmiset jos työpaikka on mennyt konkurssiin. Nyt puhutaan jo että voitaisiin pian siirtyä Singaporen malliin eli voitaisiin poistaa rajoituksia ja yrittää saada taloutta pyörimään. Eli ei niillä tuilla tarvi montaa kuukautta elää. Ja vaikka ihmisten terveys on tärkeää niin talous kyllä tulee heti perässä eli ei sitä ole syytä unohtaa.

  5. Roy - txt. blog Hakanen

   @Sebastian Näsman edelleen, ne tuet on vasta tilillä kun tauti on selätetty moneen kertaan, toivottavasti. 1991( Lama ) Pankit sai tuet heti neljä suurinta siis, kaikki muut - yrittäjät ja keskisuuret siitä pienempiin - konkkaan. Kerrotko kaavan tuhansille pien - suur yrittäjille maksatus kaavan. Unen näin, että heti. EU korporaatio on aseeton ja tuhnu. Suomi on osa EU:ta missä se näkyy ? Muistakaa, Liike nyt on politiikkaa, ei realismia.

 46. Kiarash Javidi

  Ruotsi onkin päättänyt että talous on tärkeämpi kuin omat kansalaiset. En ottaisi mallia!

 47. lippis

  Se on muute niin että terveellä yrityksellä on puskuria pahan päivän varalle. Suomessa vaan maan tapa että yritys maksaa kaikki rahat ulos omistajilleen. Eli siellä ne rahat on, omistajien pankkitileillä !

  1. lippis

   @Zerosku Okein, mihin tarvit apua. Työntekijät voi siirtää lomautuksella kelan hoiviin, sähköt pois ja lappu luukulle niin loppui kustannukset. Vuokrat on ainoa menoerä joka juoksee ja niihinkin voi neuvotella lykkäystä.

  2. Zerosku

   lippis tarkoitatko nyt terveellä isoa yritystä? Itellä nimittäin tuore yritys eikä tässä mitään puskureita ole

 48. terppa24

  Ja kyllä tässä maatilalle mennään töihin 👍

  1. Pete Pee

   Suonenjoella tavataan mansikkamaalla ?

 49. Idi Amin

  Ruotsi on tuhottu matuilla

 50. lippis

  Miksi yritysten rikkaat omistajat ei itse tue yrityksiään?

  1. Zerosku

   Implikoi että kaikki yrittäjät on rikkaita.

  2. Eki

   @lippis Minkä kokoisia yrityksiä tarkoitat pienillä yrityksillä?

  3. Super Michael

   ​@lippis Totta mutta ei niillä rahoilla pärjää kauan.

  4. lippis

   @Super Michael Kyllä ne pienetkin rahaa on tehneet nousukaudella, missä ne rahat on nyt kun niitä tarvitaan.

  5. Super Michael

   Hjallis tarkoittaa tässä videossa pieniä ja keskisuuria yrityksiä, useimmat suuryritykset kyllä selviävät.

 51. Billy Pilgrim

  Hallis anna rahaa vittu saatana elitisti

  1. Takomo Suomi

   Oisko nyt 17-30v.lla 30000-50000.lla pakolaismiehelle mahdollisuus tarttua töihin! Hyvin ovat treenaaneet itsenä pakolaiskeskuksissa vero rahoin.

  2. Billy Pilgrim

   @Eki laiton uhkaus

  3. Eki

   @Billy Pilgrim Älä käytä sanoja, joiden merkitystä et ymmärrä.

  4. Billy Pilgrim

   @Eki en

  5. Eki

   Tiedätkö edes, mitä elitisti tarkoittaa?

 52. terppa24

  Juu kyllä tässä konkka tulee itsenäisenä lvi yrittäjänä

 53. Pete Pee

  Oisko se sittenkin muuttoa Ruotsiin ?

 54. Quolity Kimi

  Eka

 55. mikea hiooi

  Taas hyvää asiaa Hjallikselta. Kyllä ainakin osingonjako ja johdon bonukset pitäisi tältä tilikaudelta tuollaiselta apua tarvitsevilta/saavilta yhtiöiltä kieltää.

  1. mikea hiooi

   jenkeissä nousu ollut todella kovaa. Sen sijaan kuitenkin FED lupaa ties mitä rahasinkoja apuun ja väkisin vääntää osakkeet nousuun, vaikka reaalitalous sakkaa pahemma

 56. studi1231

  Liivit päälle johtaja

 57. Jouni Keravalla

  Toivotaan hyvia saaliita . Lohta ja haukea.

 58. ROOMAN

  Totta puhut moi Tukholmasta

 59. Elena Luoma

  Hyvä Hjallis!

 60. Timo Tuomas

  Hallitus vaihtoon...

 61. Timo Tuomas

  Hjalliksella terveet ajatukset...

 62. Mika Silo

  En kuitenkaan vähättelis kannanista on se kovempaa kamaa kuiteskin kuin alkoholi

 63. Ar rvonen

  Onko oikein että pieneläkeläisten kurituksella maksetaan pomojen miljoona palkat. Mutta onneksi Taivaassa perseet tervataan. Ei siinä viimeisessä puvussa ole taskuja mihin rahat laittaa

 64. bilias hour

  Hyvä Hjallis! Yrittäjät tarvitsevat nyt paljon tukea!

 65. jousiammunta kanava

  Olen ollut pitkän linjan persu kannattaja ja viimeisen 6kk aikana olet hjallis saanut minut vakuuttumaan siitä että liike nyt saattaisi olla minulle se parempi puolue. En mitenkään halua mollata persuja. Mutta alan jo pikkuhiljaa kyllästymään heidän tapaansa huutaa asioista ja osoittaa ongelmia, kertomatta niihin kumminkaan hyvää ratkaisumallia. Olen nyt puoli vuotta seurannut videoitasi ja uskallan tämän ajan jälkeen sanoa että puolueesi saa ääneni ensi vaaleissa. Pidän tavastasi hoitaa politiikkaa modernilla läpinäkyvällä tavalla jossa annat selkeät ratkaisuehdotukset esittämiisi ongelmiin. Pidän myös tavastasi tuoda puoluettasi esille täällä youtubessa, joka on miltei kaikille muille puolueille tuntematonta maata. Uskon että jatkamalla tällä linjalla tulet saamaan paljon meitä nuoria puolellesi. PS: nostakaa hieman lataamienne videoiden volyymia sinne - 12db yläpuolelle niin videoita on mukava katsoa myös mobiililaitteilla.

 66. Huuhaajeejee

  ”Väite Cityconin saamista koronatuista Euroopan Keskuspankilta ei pidä paikkaansa. Euroopan keskuspankki on julkistanut osto-ohjelman (PEPP), jonka piiriin kuuluvat sellaiset eurooppalaiset yhtiö, joilla on julkinen luottokelpoisuusarvio (ns. rating). Näiden yritysten joukossa on myös Citycon. Ohjelman puitteissa EKP:n on mahdollista ostaa näiden yhtiöiden joukkovelkakirjoja ja yritystodistuksia, mutta Cityconin kohdalla tätä mahdollisuutta ei ole käytetty. Citycon ei siis ole saanut mitään rahoitusta tai tukea EKP:lta tämän ohjelman puitteissa tai mitenkään muutenkaan.”

  1. bilias hour

   konkursseja-luvassa/

 67. leetlikelime

  AINOA ASIA tässä videossa joka oli edes hieman oikeassa oli 1:55 - 2:00 . EI YRITYSTUKIA MILLEKÄÄN YRITYKSELLE. Leikataan yritys- ja maataloustukia ja sijoitetaan koulutukseen ja mielenterveystyöhön. Saadaan paremmat ja varmemmat tuotot eli vastinetta verorahoille. Hjallis mä en koskaan äänestäisi sua, sulla on liikaa vanhanaikaisia neoliberaaleja ideoita työstä, yrityksistä ja yhteiskunnasta.

 68. Jodi Naishmato

  Ei hätää! Megapankit tarjoaa miljardeja lainaa ja korot maksaa kansa, kuten tähänkin mennessä. Ei hätää.. Liittovaltio haavekin saa uuttaa pontta alleen ja se on tuhon tie, kun yritetään muodostaa yhteistä talousmekanismia esim Italian tai Espanjan kanssa. Ei hätää..Kesään mennessä Hjallista rikkaamat henkilöt saa halvalla kiinteistöjä ja kaikkea muuta halpaa, koska kohta kaikki on alessa. Nyt Suomen pitää panostaa agressiivisen nopeasti maanviljelyyn, kaivosteollisuuteen, (ulkomaiset toimijat sieltä ulos) ja veden vientiä ulkomaille tulee kasvattaa. Kaikki tyhmät ideat ulos, jotta tää maa pelastuu!! Ei arkailla!!

 69. Paul Porko

  Mercedes Benz ok. Itse suunnittelen Chrysler Sybring hankkimista siis käytetty hintaluokassa 1000-3000 euroa jota ulosottomies lupasi olla ulosmittaamatta

 70. HòT RøCk

  Hjallis👑

 71. productive stuff

  Hyvä Hjallis!!!!!

 72. artolauri

  * Ydinteollisuus ja SUPO Satanistit on saaneet rahamme! * Arto Lauri FIsels kanavat sitten hetimiten tilaten kansankerrokset. Itselle toki ja kavereille kanssa.

 73. JuPe Ka

  Miltähän tuntuis omata immuniteetti koronalle ja tajuta mitä on tekeillä? Itsellä on siltäosin rauha, että tiedän ettei elämäni pääty tähänkään uhkaan ennen aikojaan. Ja siltäosin olen nöyränä, että elämäni päivät määrittää Jumala eikä kukaan tai mikään muu, ja valmis oltava lähtemään ajasta ikuisuuteen kun se hetki koittaa. Pelkäsin joskus paljonkin. Henkilökohtainen yhteys Jeesukseen kun aukesi, niin pelko ja rauhattomuus jäi taakse. Kaikkea hyvää jokaiselle! Laitetaan luottamus asioihin ja todellisuuksiin jotka ei horju!

 74. vege mite

  Ei jumalauta voi olla näin! Siis ne firmat kenen laskutus määriin tämä epidemia ei vaikuta millään lailla ovat juuri niitä firmoja jotka on ensimmäisiä avunsaajia.. Kyllä tällä poikkeustilalla taas erittäin röyhkeästi rahastetaan! Meidän tehtävä on pitää huoli, että myöhemmin tullaan läpi käymään mihin ne rahat lopulta käytettiin ja ketkä niitä oli koijaamassa. Kiitos Hjallis taas valaisevasta tiedonannosta!

 75. Paul Porko

  hyvä hjallis positiivinen asenne

 76. kanelivarvas

  Fingridin (ja fortumin) urakoitsijana ihmettelen mihin nämä yhtiöt edes tarvitsevat avustuksia? Eihän tämä virus vaikuta käsittääkseni sähkön kulkemiseen? Millä tavoin muka tämä kriisi vaikuttaisi sähkön siirtoon tai kulutukseen?

 77. AntipopxXx

  Miksihän tätä länsi-rajaa Ruotsi - Suomi ei saa hallitus kiinni? Pidähän Hjallis ääntä siitä eduskunnassa, liian monta korona linkoa suhaa eestaas väliä Suomi- RUOTSI koko ajan TV. täältä rajalta

 78. lippis

  Saatko palkkaa vaikka oot kotona?

 79. yaliso gioouy

  työttömyys korkea ja saattaa tulla mielenosoituksia, jopa mellakoita.

 80. Vesa Huttunen

  Ei EKP ole mitään avustuksia antanut vaan ostanut yritysten lainoja pois markkinoilta jotta korot pysyvät alhaalla, mutta siinä olet oikeassa että tukiostot ovat kohdistuneet täysin vääriin yrityksiin. Kojamossa on omistajina myös työeläkeyhtiöitä.

  1. yaliso gioouy

   Hyvä Hjallis! VIelä varmaan kannattaisi kysyä siinä videossa yrittäjiltä, miten hallitus on tämän paketin kautta tukenut heitä, ja ovatko nämä suur-yritykset jotka mainitsit,

 81. Lasse Corin

  Tämä ei voi pitää paikkaansa. EKP ei jaa suoraa tukea ensimmäisellekään yritykselle? Mistä Hjallis tietosi on peräisin? Väite, että EKP:n kassasta olisi siirtynyt rahaa suoraan esim. Kojamon tilille ei voi pitää millään tapaa paikkaansa.

 82. JJL90

  5/5

 83. KalastusKanava

  Hyvinhän se fileointi sujui! Olit ottanut ne pystyruodotkin veks - kattelin vaan pannulla olleita fileitä, että henkselileikkuun olit tehny niihin. Suomen kalan myynti on isolta osin tuontikalan varassa, joten on hyvä, että muistutellaan meidän omista kaloista. Kun itse pyytää, saa tuoretta ruokaa ja hyvän fiiliksen ulkoilusta. Heittääkö Hjallis virveliä? Nyt saisi Sipoosta hyvin haukea ja siikaongella siikaa! -Mika

 84. afutla qian

  Sehän on hyvä ettei ole ihmisiä kun kerran on pyydetty pysymään kotona.

 85. sapemimi

  Kerropa Harry Harkimo miten kurja kansalainen voi työllistyä. Se etätyö on helppoa, kun on päässyt eduskuntaan. Rahaa tulee vain istumalla paikallaan. Mistä toimeentulo, kun kaikki paikat on kiinni?

 86. sapemimi

  Maria Lohela. Hän on Shol'va

 87. Ahti Rinne

  Hyvä Harkimo!

 88. pihvi pilvi

  Badboy look:

 89. Tapio Martikainen

  Vva eli vailla vakinaista asuntoa on tehnyt muuttoa tämän kaiken keskellä jo viikon ilman mitään yhteiskunnan apua!!! Siellä eivät ihmiset ajattele omaa turvallisuuttaan vaan heikko-osaisimpien auttamista!!! Tervetuloa auttamaan. Siellä Ei päättäjiä liikaa näy...

 90. Kimmo Laine

  Katos jalli kun toi kansanedustajan työ ei ole mitään TYÖTÄ, vaan vitun moista loisimista ja OMAN edun tavoitteluu sekä kaveri luusereille myös MEIDÄN RAHOILLA elämistä. politiikka on paska loisten elämistä MUIDEN RAHOILLA. politiikot on pakolaisia työelämästä siis asylum sakkaa, vitun inhottavaa YHTEISKUNNAN SIIS MEIDÄN RAHOILLA ELÄVIÄ ???????????????? PASKASÄKKEJÄ. Suomi sammuttaa valot, mut pakoloiset pärjää vielä vähän aikaa, sitte lanataan kenttä.

 91. Kaitsu Maitsu

  Hjallis, valtakunnan tsemppari! 👍

 92. arschka

  Me ollaa jo vähä melkein ku frendejä. Meil molemmilla on vanhoja suvun siteitä Viipuriin. :)

 93. Villeveikko Rautio

  Mitäs bisnestä Jolle tekee? Aika monta pöytälaatikko tyyppistä bisnestä näytti olevan pikaisella silmäyksellä, mut pyöriikö joku bisnes?

 94. Robin eero

  Nyt kuunnelkaa niitä neuvoja korona viruksen neuvoista

 95. Tipparieku

  Mistä saa radio-ohjattavan ihmisen niin minäkin jään etä töihin

 96. Ar rvonen

  Tälleen käy jos vihreäpuolue pääsis Suomessa määräämään. Ja voin sanoa että ompas hiljaista maateillä. Mutta nythän ilmasto puhdistuu. .taitaa vaan tulla monelle alkoholi ongelma.

 97. Mikael Lakso

  Sinä siis haluat tehdä Trumpit.

 98. sotuur aeei

  Milloin Jethron kanssa ryyppäämään ja sekoilemaan?

 99. Larsson Aksu

  Mene shipoon miesh töihin!

 100. Marko Järvisalo

  Kunhan puheet yrityksien tukemisesta eivät osoittautuisi "vappusatanen" puheiksi. Mistähän rahat tähän kaikkeen saadaan? Jos Suomen bkt on vuodessa 252 mrd, päivätasolla Suomen bkt:ta muodostuu 0,7 mrd. Jos Suomi on kiinni kaksi viikkoa, vaikutukset kahden viikon aikana on 14 pv* 0,7 mrd/pv = 9,8 mrd. Tämä raha ei ole suoraan pois bkt:sta tai yrityksestä, mutta yritän kertoa, että jokaisella päivällä on valtaisia miinusmerkkisiä vaikutuksia. Tehkää hyviä päätöksiä ja erityisesti olkaa rehellisiä, että takkiin tulee teille jokaiselle ja paljon. Mistään maailmasta ei löydy vaikkapa 20 mrd. rahaa, että saadaan pelastettua yritykset ja miksei yksityiset työpaikat. Tsemppiä päätöksentekijöille!