Hjallis - tällä kanavalla aion puhua vielä normaalia suoremmin. Tulette kuulemaan mielipiteitäni politiikasta, yhteiskunnasta, bisneksestä, viihteestä ja urheilusta. Kamera kulkee mukanani joka paikassa, joten välillä pääsette kurkistamaan myös kulisseihin tv-studioilla, eduskunnassa, Hartwall Areenalla tai kotonani Sipoossa. Kaksi kertaa viikossa: sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.

 • 208
 • 9 135 449

Kommentteja

 1. bestin gro

  aina se menee noin , suomessa , kannabis vapaaksi

 2. IVIasterify

  Entäs tämän lisäksi kaikki muut pallit jossa kansanedustajat istuu? Maakuntahallitukset, kuntayhtymät, kuntien ja valtion yritykset?

 3. Mickey Reinhold

  Anteeksi mua ei nyt kiinnosta mikään pinnallinen diibadaaba vaan politiikka, koska olet kansan edustaja kysyisin että mitäs mieltä oot pankeista, jotka ei avaa tiliä aloittavalle yrittäjälle, jolla on henkilökohtainen maksuhäiriö merkintä ? Eli pankit eivät suostu avaamaan tiliä, yritykselle, koska yrityksen perustajalla on maksuhäitiö merkintä ja täten he rikkovat lakia, joista voin luetella ainakin seuraavat. 1) Elinkeinovapaus laki, jokainen kansalainen jolla ei ole toiminta kieltoa, on oikeus perustaa yritys ja avata sille tili. 2) Osakeyhtiö laki, jokaisella yrityksellä on oltava pankkitili 3) Yhdenvertaisuuslaki ja sen lakipykälä 11$ kohta 2 kaksi Oikeus ministeriössä ei tietty mitään asiasta eikä siitä kenelle asia kuuluu, olivat kuin Ö aapisen laidalla, sanoivat että soita finanssi valvontaan, soitettiin ja finanssivalvonta, sanoi että tälläinen oikeus on jätetty pankeille, mutta sanoivat samalla että mikään laki, ei anna heille tätä oikeutta. Eli nyt pankit rikkoo lakia eikä ketään kiinnosta, kiinnostaako sua ?

 4. Mine Aver

  Hjallis on viisas mies, ehdottomasti samaa mieltä kaikesta

 5. tumetz yt

  Se on CLS 450

 6. Harry Potter

  Minkä takia kannabista ei pitäisi laillistaa? ja portti teoria on typerä vastaus, jota ihmiset jotka eivät ole asiaan perehtyneet sanovat.

 7. Ana Ma

  Nuuska lailliseksi

 8. vesitie

  Jetin ja Jaajon kanssa on varmasti hauskaa, se on helppo uskoa

 9. rap rookie

  Mielipide Husu Husseinin toiminnasta?

 10. mursu mies

  Mitä mieltä olet venäjän taloudesta ja politiikasta?

 11. Pesofilms

  Hjallis: "Ideologiat on taakse jäänyttä elämää, ne johtaa siihen vaan että ihmiset riite keskenään" Hjallis myös: Perussuomalaiset ovat perseestä

 12. Sitruuna

  Niin no en nyt pilkkua haluaisi viilata, mutta onhan Suomen naisten jalkapallomaajoukkue ollut arvokisoissa...

  1. vtt355

   Ei sitä lasketa. Naisten jalkapallo on amatöörien puuhastelua

 13. juu juu

  Nuuska suomeen ja väkevät alkoholijuomat 18vuotiaille

 14. Yrjö Puska

  Omasta mielestä samasta syystä josta nuuska pitäis laillistaa, myös kannabis pitäisi. Kannabiksen laillistamiseen nyt on paljon muitakin syitä. Kuten se että koska kannabis on laitonta, se niputetaan samaan sarjaan muiden laittomien päihteiden kanssa. Sitten kun siitä valehdellaan lapsille koulussa ja ajoittain jaetaan mediassa propagandaa, lapset kun ne tajuavat että niille valehdeltiin kannabiksesta alkavat ajattelemaan että kaikki mitä siellä valistuksessa kerrottin oli hevonkukkua, myös esim piristä, lääkkeistä jne. Tähän kun lisätään vielä se että samalta tyypiltä(tai samoja reittejä pitkin sieltä darkwebistä) jolta on saanu ostettua kannabista saa ostettua myös kovia huumeita joita kaverin isoveli on ylistänyt.. Omasta mielestä kannabiksen laittomuus on se asia joka pakottaa kannabiksen käyttäjät rikollisiin piireihin ja osan niistä myös kovempien huumeiden pariin. Ei se että kannabis sisältää THC molekyylejä jotka ajaa ihmisen piikittämään heroiinia ja kuolemaan. Myös se että kannabiksen terveyshaitat on hyvin pieniä tai olemattomia suurimmalle osalle ihmisistä(poislukien ihmiset joilla on eräs geenivirhe joka johtaa mielenterveystauteihin), eikä siitä ole ympäristöllekkään yleensä mitään muuta kuin hajuhaittaa, on se vähän hassua koittaa kieltää sitä ihmisiltä, varsinkin kun niitä ihmisiä on sen verran paljon Suomessa ja suurin osa niistä on ihan normaaleja kansalaisia. Ongelmapäihteily on pakokeino jostain muusta ahdistavasta joka painaa mieltä. Niitä kun pakenee tarpeeksi kauan päihteillä, siitä syntyy kierre jossa ihminen tottuu olemaan jatkuvasti päihtyneenä ja selvinpäin olo tuntuu ahdistavalta jatkuvasti, joten sitä(kin) ahdistusta alkaa pakenemaan päihteillä ja on ns. koukussa. Kannabiksella tollanen pakeneminen jostain ahdistavasta ei onnistu yhtä hyvin kuten alkoholilla tai kovilla huumeilla, vaikka jotkut niin tekevätkin. Usein käy myös niin että koska kannabis auttaa introspektiossa, ihminen saa käsiteltyä sen ongelman joka alunperin loi päihdeongelman kannabiksen avulla ja koska kannabikseen itsessään ei synny mitään merkittävää riippuvuutta, sen käyttö on myös usein helppo lopettaa tai vähentää sitä. Saatan kyllä äänestää ensi kerralla sua Hjallis vaikka olisitkin eri mieltä tästä! :D Mutta olis kiva jos perehtyisit tähän asiaan. Vaikkakin aihe on varmasti herkkä sen sukulaispoikasi juttujen takia..

 15. nedim nedim

  Monta yritystä sulla on!?

 16. Longdays609

  Pistetään nuuska ennemmin siihen arvoon mihin se kuuluu. Kakkahuulet on surullisen näköisiä ilmestyksiä.

 17. KaukoC

  hauska oli tämäkin

 18. SIXTY6

  2005 naiset em-kisoissa

 19. Marko Kivelä

  Joo nuuska lailliseksi myyä ja valmistaa! Laitan heti tehtaan pystyyn!

 20. mebloke69

  Kannabiksen laillistaminen heikentää rikollisen mualiman sotkua,mukana kulkevaa väkivaltaa,surua ja tragedioita merkittävästi.sairaskulut,mielen sairaudet vähenee myös samalla isosti.niinkauan kuin asiasta,luonnonlääkityksestä tietämättömät ja lintukodossa elelevät näitä päättää niin kaun väistettävissä olevat taakat,tragediat kulkee yhteisössä ja vaikuttaa kaikkiin.

  1. bestin gro

   mites sit viina , mitä se aiheuttaa

  2. Santeri H

   Taisit kirjoittaa kannabiksen vaikutuksen alaisena.

 21. Iron troopa

  millasia etuja on olla suomeruotsalainen

  1. Johnny Dong

   Kaikki

 22. Suzie

  En näe mitään syytä miksi kannabista ei voi laillistaa. Sitä saa ihan mistä vaan jo tänäkin päivänä ja jos ihmistä ei kiinnosta käyttää ei se käytä aivan samoin ku tupakoinnin suhteen. Tupakkaa saa kaupasta mutta ne jotka ei polta ei polta vaikka kaupan hyllyt notkuus täys savukkeita. Kannabis ei ole yhtään sen kummosempi päihde kuin alkoholi, pidemmän päälle vaarattomampi kuin alkoholi, joka aiheuttaa monen laisia sairauksia ja tappaa Suomessa enemmän kuin mikään muu päihde. Sen kriminalisoiminen ei olisi kuitenkaan oikein, aikuiset tekee omat päätökset elämässään itse ja jos joku käyttää alkoholia tai kannabista niin ei se niistä kuitenkaan rikollisia tai pahoja ihmisiä tee.

  1. El Capitan

   @deardiary jos joku haluaa sitä käyttää, käyttäkööt. Älä sinä murehdi jos jostain tulee sen vuoksi tyhmempi. Eikö sinun mahdollisuutesi sitten maailmassa pärjätä parane, jos muista tulee tyhmempiä?

  2. deardiary

   Suzie tiedän myös alkoholin haittavaikutukset, itse olen sitä mieltä että myös porttihuumeen riski on iso ja ettei siitä olisi hirveästi hyötyä laillistaa kannabista, en haluaisi että esim myöhemmin omat lapset saisi laillisesti pössytellä, olkaa mitä mieltä olette

  3. Suzie

   @deardiary tyhmentää alkoholikin ja tekee monet akreksiivisiksi ja riippuvaisiksi. Itse en käytä kannabista juurikaan mutta välillä oon miettinyt alkoholin vaihtamista siihen satunnaiskäyttönä koska alkoholi aiheuttaa aivn sairaat krapulat eli myrkytys oireet ja tissuttelu tulee helposti Suomalaisten tavaksi ja jo nuorten maksa arvot on niin koholla että syytä ois huoleen hyvin monella.

  4. turboahdettu mersu

   Huutista nisteille

  5. deardiary

   Usseless s onhan hän voinut sitä paljonkin tutkia

 23. putin69

  Hei voisitko perustella miksi kannabista ei pitäisi laillistaa?

  1. Bluemountain972

   @turboahdettu mersu Ai kuten Paula Risikon perustelu: "Se mikä on laitonta, on laitonta."😂

  2. turboahdettu mersu

   Se on jo perusteltu

 24. Mikael Peltonen

  Olisi kannattanut vaan pelata ne karsinnat loppuun asti niin kesälläkin olisi tullut pisteitä. Jos sieltä tulee nyt Belgia, Venäjä ja Tanska vastaan niin ei ole paljon saumaa. Oltiin poikamaisen tyytyväisiä pelkästä kisapaikasta. 6 voittoa ja 4 tappiota ei ole huippusaldo, varsinkin kun Pukki teki 10 Suomen 16 maalista. Heikoilla eväillä mennään huippumaita vastaan mutta toivotaan että henki voittaa materian.

  1. bestin gro

   eipä suomi juhli paljoo em kisoissa

  2. Mikael Peltonen

   Ei mitään tavoitetta ollutkaan mutta aika tyhmää mennä kisoihin vain häviämään kolme peliä. Nauttikoon pois, en minä sitä kiellä.

  3. Finnish GeimerM8

   Ei meidän tavoite ollut päästä kolmoskoriin vaan kisoihin. Lopeta iniseminen ja anna poikien nauttia.

 25. Maiku __

  Hjallis puhuu asiaa. Ei todellakaan voida odottaa, päätöksiä pitää pystyä tekemään, jotenkin tämä hallitus on sellainen että se vaan vatkaa ees taas asioita eikä kukaan päätä mistään, JOHTAJUUS puuttuu ihan kokonaan, kyselytunnilla tulee tylsistynyt olo kun vastausta ei tule mihinkään asiaan, rinne vaan yskii ja kiuru huutaa naama punaisena, rahaa ei ole, töitä ei ole, mitä tehdään, sanotaan odotellaan vuosi mitä hittoo... Pitäs nyt jotain päätöksiä pystyä tekemään että lähtee pyörät pyörii tää hallitus vaan odottaa että asiat muuttuu yksinään ja elää omassa haavemailmassaan.

 26. Viktor Atamaani

  Nuuskahuulihemmot ovat hieman huvittavan näköisiä. Toki minun puolestani jokainen saa ahtaa suuhunsa mitä haluaa.... :)

 27. Sahez

  Nuuska tuottaa kyllä suomalaisille nuorille fyrkkaa taskuun

  1. Suomi Videot

   @vil le kuka vittu myy kiekkoja? Korkeintaan jonnet 10e hinnalla

  2. ꧁WĮŇđเR꧂

   turboahdettu mersu voihan sitä myydä työkavereillekkin

  3. turboahdettu mersu

   Naurettavaa hommaa töihi sais nuoret mennä

  4. vil le

   Tolpasta jää profitille30€ jos myy kiekkoina

  5. wloffi

   @Rationaali pitää olla harvinaise paska myymää jos jää häviölle

 28. Jupezz 011

  Miksi kannabista ei pitäis laillistaa?

  1. putki reiska

   Laitska Jauhhoo oon kuullu isoilta pojilta et sitä saa helposti ilman laillistamistakin.

  2. Laitska Jauhhoo

   @Usseless s Nimesi kertoo kommenttisi laadun

  3. Usseless s

   vitun ihmiset

  4. Usseless s

   @Laitska Jauhhoo mut sit on tarjolla viinaa joka kaupan hyllyllä, enemmän mä siitä oisin huolissaan jos puhut "penskoista" eli lapsista/nuorista, vaikka polttaisit kannabista pidempäää se koukuttavuus ei ole lähelläkään alkoholin tasoa, ja kun lopetat aivo toiminta useimmiten palaa muisti virkenee yms yms, vedä 20 vuotta alkoholii nii katotaan palautuuko sun keho siitä

  5. lil. vege

   @Laitska Jauhhoo wow

 29. Puuha Pete

  Noniiiiin

 30. EvilDarkfader

  Pieni korjaus kuitenkin, ei ole suomen ensimmäinen kerta arvokisoissa. Olympialaisissa oltu 4 kertaa pelaamassa, ensimmäinen MM/EM kisat kuitenkin.

  1. Mikael Peltonen

   Naisten jalkapallo on eri laji. Vastustajia on myös vähemmän. Suomi on ollut kisoissa 2005, 2009 ja 2013. Ensimmäisellä kerralla kisoissa oli 8 maata, kahtena muuna 12. Muutama piste riittää hyvään sijoitukseen.

  2. asukas

   Ja oltu toki jo kolme kertaa EM -kisoissa myös.

  3. Mikael Peltonen

   Totta, tosin 1912 ja 1936 pelkkä ilmoittautuminen riitti ja kotikisoihin 1952 osallistuminen taisi olla selviö isäntäjoukkueelle. 1980 kisoihin päästiin karsinnan jumbosijalta koska lohkon muut maat boikotoivat niitä.

 31. Motosilk

  Ennakkoverot kyllä rokottaa sen verran, että pitkän tähtäimen investoinnit markkinoihin ja työvoimaan jää usein tekemättä

 32. Suzie

  Nykyisen hallituksen aika menee "viha"puheen kriminalisoimiseen ja EU:n kumarteluun.

 33. Mauri Hämäläinen

  Hjallis.Esitäppä muutama konkreettinen toimi jolla ilmastonmuutosta voidaan torjua. Ihminenhän ,varsinkaan poliitikko ei voi asialle tehdä yhtään mitään. Tulivuoret purkautuu, maat järisee, sademetsät palaa ja muutama hönö mietiskelee saunasta tulevan savun haittoja. Voi elämän kevät.. HERÄTKÄÄ NYT SIIHEN KAIKKIVOIPAISUUDEN TUNTEESEEN!!!

 34. R L

  Hjallis vetää tota vihervasemmiston linjaa ettei persuilla olis ratkaisuja asioihin. No jollain on gallupeissa 23% ja joku toinen "puolue", no ei kukaan edes tiedä mikä toi liike nyt on...vitun kuminaama.

 35. R L

  Hjallis vitun dorka

 36. Migren98

  Mitä tiedät Deep Statesta?

 37. Anonyymi käyttäjä

  Nyt ne vitun parsakaalit esiin saatana!

 38. RektR3kt

  Nyt niitä valoja päälle

 39. Samuel Hiljanen

  Mahtava video taas kerran!

 40. Justjust Jou

  Et erotu kökkö Kokoomuksesta millään.

 41. Jonttu

  Toi on totta persut muusta puhu kuin maahamuutosta ja sen uhkista, mitään muutosta ei ole ajaneet oppositossa. Oppositon pitäis antaa erillaisia vaihtoehtoja , eikä vain haukkua nyky hallitusta , uusia keinoja oppositon tuoda esille.

  1. My name is

   Typeryytesi paistaa läpi paremmin kuin valo reikäleivästä, ja se on OPPOSITIO eikä OPPOSITON!

 42. Finnish User

  Alkaa pieni paniikki hiipimään muihin puolueisiin, kun perussuomalaisia arvostelevat jopa oppositiossa olevat puolueet. Juuri perussuomalaiset loivat varjobudjetin, jossa hyvin selkeästi kerrotaan, mitä parannuksia tehdään, kun leikataan kehitysavusta ja maahanmuutosta. Nyt Hjalliksen olisi syytä olla hereillä. Täytyy kyllä hattu nostaa, että olette saaneet puolueen pystyyn ja työkalut äänestäjille vaikuttamiseen. Mielenkiinnolla seuraan, mitä Liike Nyt saa vielä aikaan suomalaisessa demokratiassa.

 43. Oibat

  tämä video oli kyllä pettymys ;(

 44. Jukka

  Hjallis, olisi mukava kuulla sun mielipiteet, miten työllisyyttä voitaisiin parantaa aidoilla teoilla. Ja miten ottaa kaikkein vaikeinten työllistyvät, kuten syrjäytyneet, moninaisesti sairaat jne. Kiitos videoista! Toivottavasti saisit kutsuja ajankohtaisiin ohjelmiin.

 45. huugo kokemus

  Vakuutuslääkärit uuvutti tämän miehen jonka johdosta on nyt kuollut. Kevyet mullat.

 46. stright fide

  Miksi kritisoit aina persuja vaikka itse totesit jo eräällä videolla ettet ole perehtyny persujen ehdotuksiin koskien maahanmuuttopolitiikka? Silti toteat, ettei heillä olisi konkreettisia ehdotuksia asiaan liittyen.

 47. Helena Vitikainen

  Raha ratkaisi nyt liikkeen

 48. Vilpuri

  Miten noinkin pitkän linjan politiikko lankeaa tohon samaan miinaan mihin monet muutkin hölmöläiset eli ''ettei perussuomalaisilla ole ratkasuja'' - Täähän on ihan täysvale. Siis tiedätkö sä edes mistä puhut tässä asiassa, luulisi että eduskunnassa istuessa pitäisi silmät ja korvat auki.

 49. epicmusic

  milloin auton esittely video?

 50. Nimq

  Hemmetin hyvä idea että Maahanmuuttajat ei tuu sillei et hakee turvapaikkaa

 51. Joni

  Veneily on turhuutta. Pitäis kieltää yksityisveneily ja vesiskootterit. Rikkaiden pieni.unaisten elvisteyjuttuja vaan.

 52. Anonyme :3

  Saisinko kyseen alaistaa vähän tota opetushallitusta. -Maalaispojat/Tytöt, joutuvat käydä koulua 20-60km päässä koulua. Ja oppilaiden määrä saattaa olla helposti 600-700. Miksi ei maalle rakennetta oppilaitoksia sehän ois halvempaa koska ei kuljetusta kouluun. saataisiin rahat takas 20-22v aikana.

 53. Tuomas Tuomola

  Millä rahoitatte teidän toimintaa?

 54. Jani Ovaskainen

  Mua ahdistaa jo ilmastonmuutos kun joka päivä saa lukee sitä paskaa Facebookissa.

 55. Hermanni Nieminen

  Ei kukaan valita vaan kertoo miten se kuormittaa meidän yhteiskuntaa. Mutta jos sanoo asian sillä tavalla että siinä on pelkästään asia pohja niin se kuulostaa valitukselta koska totuus on vaan mikä yleensä kuulostaa kärkkäältä. Eihän nämä sun mainitsemat asiat toteudu jos ei ensin saada myös muista puolueita ymmärtämään että näin ei voi jatkua. Ja sehän ei tapahdu niin ainoa keino on kertoa suoraan äänestäjille et meitä äänestämällä nämä asiat laitetaan kuntoon, koska muut haluavat vai pelastaa koko maailman

 56. Juha Väänänen

  Ilmastonmuutos asiaan kannattaa tutustua muita kuin huijjarilafga ICCPP vai mikä se oli.

 57. Putous videoita 2017

  Olisiko persuja olemassa ilman heidän ”maahanmuuttopolitiikkaansa”?

  1. J0lel

   jonkun pitää silti asioista puhua perkelleen perkele

  2. LeoTheBattleheart / JR Lures

   Aina on olemassa ihmisiä jotka vastustaa maahanmuuttoa. Kuvitellussa rinnakkais todellisuudessa mitä todennäköisemmin olisi joku puolue samassa asemassa mitä persut nytten on. Tai voit ajatella tämän myös toisinki päin. Mitä jos 77% suomalaisista olis maahanmuutto kriittisiä ja sitten meillä olis 23% puolue joka ajais maahanmuuton vahvistamista. Tuo puolue olisi täysin samassa asemassa kuin mitä persut on tällä hetkellä, eli olisi sen ajan persut.

 58. Mikael Peltonen

  Hienoa nähdä Liike mukana gallupeissa. 1,6% ei ole paljon mutta alusta se on aina aloitettava. Kristillisten ja RKP:n ohittaminen on hyvinkin mahdollista lyhyellä aikavälillä. Mitä maahanmuuttoon tulee niin miten olisi pääsykokeet ja haastattelu kuten työ- ja opiskelupaikoissa? Kiristetään pääsyvaatimuksia tarvittaessa mutta lähtökohtaisesti kaikki itsensä elättämiseen kykenevät kunnon kansalaiset sisään. Ei sitä kantaväestössäkään usein hurraamista ole eikä niitä tulijoita ole liikaa jos pakolaisia ei lasketa.

 59. Janssoni

  Eu-myönteistä politiikkaa! Eu on pikku hiljaa menossa kuoleman partaalle. Tavan tallaajakin tajuaa sen että me annetaan eu:lle enemmän mitä me siltä saadaan ja sen takia tuosta pitää päästä eroon.

  1. MrOpa86

   Miksi? Yhdessäkään eu maassa ei ole käyty sotaa sitten eu ;n perustamisen. Mielestäni tämä on tarpeeksi vakuuttava argumentti miksi eu :iin kannattaa kuulua.

  2. J0lel

   eussr*

 60. --

  Jos oot hjallis oikeesti tota mieltä maahanmuutosta, niin sun kannattais vaan liittyä perussuomalaisiin. Se on paljon suositumpi puolue ja ajaa jokaisen suomalaisen asiaa

  1. MrOpa86

   @-- uliuli

  2. --

   @MrOpa86 Taidat olla itse joku tynnyrissä kavatettu pässi!

  3. --

   @MrOpa86 VOIDAAN VAIKKA ALOITTAA SIITÄ, ETTÄ PERSUT EI OLE ÄÄRIOIKEISTOPUOLUE! Perussuomalaiset ovat nimenomaan suomalaisten puolella.

  4. Fighter Boy

   @MrOpa86 eipä ole äärioikeisto tutustu itse faktoihin

  5. MrOpa86

   Miten se ajaa jokaisen suomalaisen asiaa? Persut on äärioikeisto jotka eivät ainakaan aja duunarin asemaa, niin kuin sdp. Tutustu faktoihin ennen kun lauot typeryyksiäsi.

 61. --

  Persut on tarjonnu paljon ratkaisuja maahanmuuttoon liittyvien ongelmien vähentämiseksi, mutta muut puolueet eivät kuuntele heitä. Sen sijaan esim. Liike Nyt ei ole tehnyt suomalaisille hyödyllistä maahanmuuttopolitiikkaa. Jos kuuntelisitte perussuomalaisia edes joskus, voisitte ottaa oppia heistä ja alkaisitte ajattelemaan isänmaallisemmin

  1. --

   @Otto Vuori Esimerkiksi Suomen pakolaiskiintiötä tulisi laskea ja kaikki Ruotsista tulevat pitäisi käännyttää rajalla. Lisäksi kielteisen päätöksen saaneet pitäisi ottaa säilöön ja karkoittaa maasta.

  2. Otto Vuori

   Anna esimerkkejä

 62. Suojelupoliisi

  Hjallis on viisas mies ja tietää että halla-aho on oikeassa, Mutta ei sano sitä suoraan koska vihervassarisuvakkifemakoilla menisi herne nenään

 63. pena 2v

  Taas asiaa

 64. max r

  Nyt hjallis hereillä siellä eduskunnassa ens kerran ku persut puhuu maahanmuutosta

 65. Matiaza

  Hjallis - Florida ft. Jethro

 66. logical

  Kyllä persuilla on ratkaisuja maahanmuuttoon.

  1. logical

   @Otto Vuori lue niiden nettisivuilta siitä niiden ohjelmasta

  2. Otto Vuori

   @logical onko paljon näitä höpsöjä ideoita? Vitsit sikseen. Haluaisin oikeasti kuulla hyviä ja oikeasti toteuttavia ehdotuksia. (Muitakin kuin niitä rajat kiinni juttuja).

  3. logical

   @Otto Vuori joo, tais olla jonku yhden höpsön idea, kopioitu Tanskalta kylläkin.

  4. Otto Vuori

   Kuten maahanmuuttajien saarelle laittaminen

 67. Sinaappipersereijänanaalitappivbuckseja _

  Millon näytät sen autos?

 68. Larsson Aksu

  Miten jaksat jauhaa paskaa?

 69. Joni

  Lapset joutuu napsimaan pillereitä mielenterveysongelmiin kun kouluissakin pelotellaan heitä maailmanlopusta ilmastonmuutoksen takia. Kouluissa valehdellaan lapsille ja pelotellaan heitä. Sairasta.

 70. paju

  Aika röyhkeetä väittää, etteikö persut ois esittänyt ratkaisuja.... Hjallis otappa ryhtiote. Pidän tyylistäsi, mutta pysy ainakin älyllisesti rehellisenä.

  1. DJ

   @Mauri Hämäläinen Suosittelen lukemaan PS varjobudjetin ja miettimään uudelleen

  2. paju

   Mauri Hämäläinen check

  3. Mauri Hämäläinen

   Persuilla ei ole muuta kuin köyhien kyykytys. Nähtiin edellisen hallituksen aikana. Maahanmuuttoon persut eivät voi vaikuttaa koska suomi on sitoutunut kansainvälisiin sopimuksiin.

 71. Joonas

  Maahanmuutto itsessään ei ole ongelma, vaan se kuinka maahanmuuttoa hallitaan. Tuskin kenellekkään on ongelma jos muista EU-maista, ja kauempaakin muuttaa ihmisiä meille asumaan töiden tai opiskelujen perässä. Tämä auttaa Suomea kansainvälistymään, joka avaa uusia näkökulmia ja opettaa meille kansainvälistä kulttuuria ja toimintatapaa. Myöskään pakolaisten maahan päästämisessä ei ole ongelmaa, ihmisoikeuksiin kuuluu muiden ihmisten auttaminen, MUTTA tällä hetkelä ongelmana on se että riskialueilta tulevien maahanmuuttajien taustoja ei tutkita, maahanpääsy annetaan liian helposti eikä Suomeen päästyä ihmisiä opeteta heti suomalaiseen työkulttuuriin, vaan heille annetaan rahaa valtion verokassasta. Maahanmuuttajien kotiutumista ja sopeutumista ei myöskään yhtään auta se, mikä Ruotsissa on jo nähty, eli maahanmuuttajien epätiheä asutus ja sijoittaminen jolloin isot joukot ryhmitetään liian lähelle toisiaan joka ei yhtään edesauta sopeutumista = ghetot

  1. Otto Vuori

   Tämä. Ajattelet kuitenkin suomalaisten olevan todella suvaitsevaista kansaa. Joillekin pelkkä ulkonäkö on jo kriteeri olla palkkaamatta henkilöä.

  2. Sami Nolo

   Kyllä se on aika monelle ongelma :D tosin onneksi ei suurimmalle osalle näin villisti veikaten.

 72. Maahanmuuttoon pitää tosiaan tulla jotain muutosta, koska nyt tilanne on täysin kestämätön. Kielteisten päätösten saaneet jääneet maahan, rikollisuus kasvussa, meidän naiset ja lapset ongelmissa tietyissä kaupungeissa eikä hallitus ole valmis tekemään mitään asialle. Minusta on todella hyvä, että ulkomaalaiset tulevat tänne opiskelemaan tai tekemään töitä, mutta emme voi ottaa sisään loputtomasti työttömäksi jääviä tarkastamattomia ulkomaalaisia. Tarkastuksia pitäisi tosiaan tehdä ennen kuin he ovat täällä ja rangaistukset pitäisi olla samat ihonväristä tai ulkoperäismaasta huolimatta. Suomalaisten ja ulkomaalaisten tulee saada yhtä kovat tuomiot samoilla perusteilla. Pienten yrittäjien tilaa voisi parantaa jotenkin. Tällä hetkellä minunkin pieni yritys menettää tuhansia euroja pienistä tuloista veroihin.

 73. Sheriffi

  musiikki liian kovalla tai puhut liian hiljaa vaikea kuulla

 74. Rätsä

  1:28 Mulle heräs kysymys että miten me Suomen tasolla voitaisiin kansainvälisiä lakeja lähteä muuttamaan?

  1. wopmf4345FxFDxdGaa20

   Tottakai kansainvälisen sopimusten muodostamiseen, jne. on oma prosessi, jota kautta niitä voidaan lähteä muuttamaan. Eli otetaan asia esille muiden kanssa ja lähdetään sitä kautta viemään eteenpäin, tarpeen tullenhan Suomi voi vaikka vain irtisanoutua joistakin sopimuksista. Suomi ei ole yksin Euroopassa tämän ongelman kanssa, ja kansainväliset sopimukset on luotu vähän erilaisessa tilanteessa. Halua niiden muuttamiseen saattaa hyvin löytyä muualtakin.

 75. Riku Lauhaluoma

  Fiksumies näin asiat on ja oltava!👍🏻

 76. Jaska Jokunen

  Orpo sanoi turvapaikanhakijoiden motiivien epäilemisen olevan rasismia. Orvon tulkinnan mukaan Hjallis on nyt rasisti. Herääkin kysymys mitä muita rasistisia piirteitä Harkimosta löytyy sillä turvapaikan kieltäminen ihmiseltä tuskin on se viimeinen rasistinen tahto vaan mukana tulee liuta erilaisia rasistisia pyrkimyksiä. Video itsessään on tyypillistä ääriliikkeiden retoriikkaa. Minä en ole rasisti mutta nuo perussuomalaiset tuolla ovat rasisteja niin nyt minä voin sanoa mitä lystään turvapaikanhakijoista, sillä enhän minä ole rasisti vaan ne on nuo perussuomalaiset.

 77. Pete Pee

  Hjallis etkö sinä vieläkään ymmärrä että niitä kansainvälisiä lakeja ei voi muttaa. Siellä on vallassa sellainen taho joka halaa maapalloa ja mikään ei tule muuttumaan mitä tulee suuriin linjoihin koskien maahanmuuttoa. Eikä kyllä Suomessakaan muutu mikään kun persuilla pyhitään lattiaa vaikka on suosituin puolue.

  1. Joni

   Ne sopimukset on pelkkää paskapaperia.

 78. Akezy Rep

  Komia mese Hjallis sulla, eilen Tampereen ilveksessä olit👍

  1. Akezy Rep

   Cls 450

  2. Aksu 05

   Akezy Rep ostiko se cls vai jonku muun

 79. TamarinPamarin

  Avaatko Hjallis mitä konkreettisia asioita ilmastonmuutokseen liittyen pitäisi tehdä? Tässä ei annettu yhtään esimerkkiä. 🙂 Lihansyönnin vähentäminen on yksi parhaista tavoista vähentää yksittäisen henkilön hiilijalanjälkeä. Toki syyllistäminen on huono tapa tuoda asiaa esille, mutta itse näkisin että ihmiset myös pahoittavat helposti mielensä kun puhutaan ruokavaliosta. Ennen koulussa oli kasvisruokaa säännöllisesti kerran viikossa nyt nousi kohu kun brändättiin kasvisruokapäiväksi pinaattilettupäivä. Muutosvastarintaa on myös hyvien asioiden äärellä periaatetasolla. Hyvä että avaat keskustelua aiheesta, mutta kaipaisin perusteluja faktoilla muuten jäädään populismin tasolle.

  1. Jukka Sama

   Siitä lihansyönnistä on hössöttänyt muuan Harkimon kaveri nimeltä Niinistö,jos nyt ensin Harkimo saarnaisi kaverilleen? Kansainvälisiä lakeja on muutettava, just joo mutta millä harteilla? Muuan "vallakumousjohtaja" Halla-aho istui vuosia europarlamentissa mitäs tämä "mestari" sai aikaan? Ei nyt tule minulle eikä sinullekkaan mieleen. Vastahan Harkimo raivosi ettei Suomi ole saanut mitään aikaan kun nyt on eu-n puheenjohtajamaa! Jos nyt kuitenkin Harkimon johdolla karvahattuvaltuuskunta matkustaisi Brysseliin lyömään nyrkkiä pöytään , eu-n isoiset olisi heti mahallaan,,,tai tai sitten ei?

  2. L. Kärkkäinen

   Rakentaa mahdollisimman paljon ydinvoimaa hiili- ja muiden polttovoimaloiden tilalle. Regulaatiota (turvamääräyksiä) on Euroopassa löyhennettävä, jotta laitoksista saadaan joskus valmiitakin. Nykyään jo valmistetaan laivoihin ja sukellusveneisiin ydinreaktoreita ihan teollisesti ainakin Venäjällä ja USA:ssa, miten ne saataisiin myös Euroopassa energiakäyttöön?

 80. Heikki Repo

  Mitä vittua tuo jauhaa maahanmuutosta ja persuista? Joko tuo ei ole kuunnellut tai ymmärtänyt mitä persut ovat sanoneen.

  1. ooskari2

   Pitää saada omalle puolueelle kannatusta. Siksi ei voi kehua mitään muuta puoluetta.

 81. Riksux

  äijjä puhuu asiaa

 82. Viktor Atamaani

  Jahas, Hjallis uskoo ilmastonmuutokseen. Sehän on maailman suurimpia kusetuksia jolla ryövätään kansalta valtavat massit eliittien taskuihin.

  1. Dream Giveaway

   @Sakari Mäntyselkä Climate gate paljasti suoraan, että nämä kyseisen tieteenalan asiantuntijat käyttivät epärehellisiä keinoja. NASA ja NOAA ovat myös manipuloineet lämpötilastoja. Jostain syystä joillain tahoilla on tarve saada ihmiset uskomaan ilmastonmuutokseen, vaikkei asiasta mitään varmuutta ole.

  2. L. Kärkkäinen

   @Jasu Cramo Pohjoisnavan sulamisesta realclimatescience.com/ice-free-arctic-forecasts-3/

  3. Jasu Cramo

   @J0lel Voi vittu mitä paskaa. Ilmastonlämpeneminen on ihan oikea vakava juttu. Sehän lämpenisi vaikka ihmiset ei olisi ilmaa saastuttanut, me vain nopeutamme sitä. Oletko nähnyt videokoosteita siitä kun täällä youtubessa kun näkyy jokin Grönlanninjäätikkö josta on otettu kuva 80-luvulla ja 2010-luvulla. Vuonna 2010 jäätikkö oli täysin sulanut kun taas 80-luvulla se oli vielä täysin jään- ja lumen peitossa. En usko että kuvia olisi editoitu. Mä en henkilökohtasesti voi käsittää mitä sä ajattelet kun olet sitä mieltä että ilmastonlämpeneminen ei olisi muka oikea juttu. Siitä on ilmiselviä todisteita ja jos haluat että kerron niitä, kysy niistä seuraavassa kommentissasi.

  4. J0lel

   @Jasu Cramo ei kaikki olekkaan pelkkää bisnestä mutta silti vasemmiston taktiikkaan kuuluva juttu... osaat varmaan itse päätellä miten

  5. Jasu Cramo

   @J0lel Jännä juttu etten ole kuullut moisesta, kuitenkin olen asiaa tutkinut. En usko että tämä kaikki olisi pelkkää bisnestä, ei näin suurta asiaa voi salailla. Nyt se järki käteen ihan oikeasti.

 83. Teemuki55 _

  Näkeehän sen jo gallupeista että kumpi on suomalaisille tärkeämpi aihe maahanmuutto vai ilmastonmuutos.

 84. pikkupoika latexipuvussa

  Olipa paska puoluemainos. Et esitä videolla juurikaan mitään konkreettista.

 85. Roope Tikka

  Nyt rajatkii?

  1. Roope Tikka

   @Bablodiablo nooooo joo mut mää laitoin läpäl vaa

  2. Bablodiablo

   Roope Tikka sinäkin uskalsit vastata vihdoin, tämä on hyvin marginaalinen määrä mistä puhut

  3. Roope Tikka

   Mun mielest on aika kiva nähä ku nää maahanmuuttajat raiskaa ja tappaa ihmisiä:D

  4. Bablodiablo

   J0lel luuletko oikeasti, että suomen tasoisella valtiolla on jotain virkaa päättää keitä ei oteta sisään ja keitä otetaan. Tähän pätee EU:n ihmisoikeuslait. Suomi ei yksinkertaisesti voi EU alaisena tehdä sinun kyseisiä ammattitaitoisia muutoksia mitä sinä kannattaisit. Tyttömyydestä kun otit esille niin suurin syy miksi suomessa ollaan työttömiä niin johtuu sosiaaliturvan ja minimipalkkojen moninkertaistamisesta ja työehtojen huomattavasta kiristämisestä. Eikä liity mitenkään etteikö työpaikkoja ''riittäisi'' jota kuulee aika useesti ihmiseltä, joka ei ole tutkinut asiaa sen kummemmin. Apua on ensisijaisesti lähetetty rauhanturvaajat ja lahjoituksia, mutta se ei auta kun on kyse ihmisten hengestä vaan ainoa mahdollisuus on paeta tai liittyä tai kuolla, minkä itse valitsisit?

  5. J0lel

   @Bablodiablo bruh rajojen kiinni laitolla tarkoitetaan sitä että sisään ei oteta matalapalkka työtä tekeviä tai liikaa mamuja. Ne tietenkin päästetään sisään kenet tänne palkataan +3000e kuukausipalkkaan tai paperit kunnossa. Sama systeemi pitäis olla niinkuin murikassa ja vittuako sillä on väliä että joutuuko oottamaan pari vuotta hyväksymistä samat säännöt koskee jokaista. Jos sitä apua pakko on lähettää niin lähettää sen sinne minne sitä tarvitaan ja ei tarvitse suomeen tuoda koska yksinkertaisesti kuka vittu sen maksaa kun omatkin pitäisi saada töihin ja nih

 86. tomppa246

  Tulisi muistaa että ilmastonmuutokseen on vain ja ainoastaan yksi syy, se ei ole lihansyönti eikä saunan lämmitys puulla. Se on liiallinen ihmisten määrä tietyissä maailmankolkissa...

  1. Lännen Nopein

   @Pulu No nyt oli älykkään ihmisen postaus.

  2. Lännen Nopein

   @Unelias Miten koulutus ja naisten oikeudet tuohon liittyi? Pahoititko mielesi ilman että luit kommenttia? :D

  3. Unelias

   Myös se on tiedossa, että lääke siihen on koulutus ja naistenoikeuksien parantaminen, mutta oletan että ne ei sua niinkään kiinnosta...?

  4. Pulu

   Aivot ei toimi ahtaassa laatikossa, tuu tomppa ulos. : )

 87. Marko Kivelä

  Kyllähän persuilla on ratkaisuja maahanmuuttoon mutta ei muut puolueet kuuntele niitä.. joka on kyllä aika jännä kun suosituin puolue tällä hetkellä ylivoimasesti eli kansa haluaa muutosta maahanmuuttoon

  1. DJ

   @Anssi Enroth Eli mielestäsi kansa ei halua muutosta maahanmuuttoon koska yli 50% äänestäjistä ei äänestä Persuja? Ei äänestä PS=ei halua muutosta maahanmuuttoon?

  2. Marko Kivelä

   @Anssi Enroth öö en? Vaan perussumalaisia kannattaa eniten ihmisiä muista puolueista eli se on silloin suosituin puolue..

  3. Anssi Enroth

   @Marko Kivelä "suosituin puolue tällä hetkellä ylivoimasesti eli kansa haluaa muutosta maahanmuuttoon", eli rinnastat 20,9% kannatuksen tarkoittamaan koko kansaa.

  4. Marko Kivelä

   @Anssi Enroth jos mulle vastasit niin puhuinkin suosituimmasta puolueesta..

  5. Anssi Enroth

   No nyt on kyllä jätkä käynyt helvetin lyhyen matematiikan. Suurin osa kansasta, eli 79,1% totes Persuille "ei kiitos". Vielä toistaiseks ainakin elämme demokratiassa, eli 20,9% kansasta ei päätä kansan puolesta.

 88. kobc

  Hjallis tietää nää asiat👍🏿👌

 89. Aksu 05

  Koska tulee auton esittely video?

 90. Joni Rautio

  Liken pistin

 91. Jani Rantala

  Älytöntä hevonpaskaa taas. Maataloudella ei ole mitään tekemistä rehevöitymisen kanssa. itämeren fosforin sisäinen kierto vastaa yli 80% fosfori "päästöistä"

 92. ** OO

  Huh! Hienosti toimitettu!

 93. Iina K

  Hyvä video!

 94. Korpien Mahtijullit

  Missäs toi johtajuus on ollut Kekkosen jälkeen? Oliko esim. sibylla joku johtaja? Pelkkiä polvihousupoikia ja suurpääoman juoksupoikia.

 95. pitqx

  Ja olet sitä edelleenkin

 96. Ky5

  Kova työ, hoksnokkaa ja oikea tausta auttaa kyllä.

 97. KaukoC

  hei, sinulla on näkemystä, täytyy myöntää.

 98. Aleksanteri Sumiloff

  Saattaiskohan tämä jotenkin juontaa siitä että suomen suosituin puolue ja äänestystuloksissa toiseksi suurin, jostain syystä jätettiin hallituksesta ulos? Vaikka en heidän kova fani olekaan, näyttäytyy se tällaisen yksinkertaisen kansalaisen silmiin vain poliittiselta koulukiusaamiselta. Olisikohan "päättäjien" aika oppia tekemään keskenään kompromisseja? Kansalaiset kun tekevät jo sitä päivittäin kassajonoa lähestyessään.

 99. KaukoC

  us talous kukoistaan, miksikähän ne käy kauppa sotaa.

 100. Tuomas _

  Hjallis pari vuotta sitten: "en ikinä voisi tehdä lapsilleni sitä että myisin enemmistön Jokereista." Tänä syksynä sitten: "luovun Jokereista". Tän miehen sanaan ei voi luottaa.

  1. kaidefi

   Kuka on Jokeri 🥱