✰ Suomalaisen autoharrastajan suorapuheisia, käsikirjoittamattomia ja ainutlaatuisia videoita autoilun maailmasta. ✰
✰ Onko sinulla on jokin kiinostava/erikoinen/harvinainen auto tai muu ajoneuvo, josta haluaisit että teen koeajovideon? Niissä ja muissa yhteistyökuvioissa ota rohkeasti yhteyttä ⇨ [email protected]
Tilaa kanava tästä linkistä ⇨ bit.ly/2znfjdL ⇦

✰ An outspoken amateur car enthusiast who loves to drive cars and review them. Mostly in Finnish. ✰

➀ Kaikki videoissa kuultavat asiat ovat tekijän omia mielipiteitä eivätkä edusta mitään puoluetta, yhtiötä, uskontoa tai liittoa.
➁ Videoissa esitetyissä faktatiedoissa voi ilmentyä puutteita joten tehkää oma taustatyönne tärkeissä asioissa ja tarkistakaa faktojen todenperäisyys ja alkuperä.
➂ Muistakaa: internerissä on paljon muumeja liikkeellä. Älä ole muumi. Vaikka ne ovat valkoisia ja puhtaan näköisiä, ovat ne sisältä silkkaa paskaa.
©meihemi

 • 88
 • 4 547 054

Kommentteja

 1. Juza Penttinen

  Aja Tomaso Panteraa ;))

 2. Otto 16

  /// C63 6.2l???!

 3. Eeli Turpeinen

  Miten laitetaan FIsels linkki villenautomyynnistä

 4. Tico

  Mulla ois sulle sellainen koppimönkijä testattavaks 2019 vuosimallia oleva RZR 570. Hytti siinä on eli ovet yms lasit ja lämmityslaite eli et jäätyisi ainakaan siellä sisällä :D yks- taka- ja neliveto vaihtoehdot napista.570 kuutioinen 4-tahti bensa kone, 60 kmh laillisesti myös b-kortilla. 450 kg paino ja 45 heppaa. 0-60 kmh 4 sekkaa tai alle riippuen kelistä. (3,8 mahdollinen)

 5. 1012

  Kappas, kivistössä poikkesit!

 6. PiggyBoss

  Sanonko saman minkä sanoin viime videossa? :D

 7. Monni

  '95 e34 540i v8

 8. Mr Tuosmo99

  Hyvä video !

 9. jeebaasebaaa

  Oisit vähä pyöräyttäny tos kentällä

 10. Keijo

  Protip, Mercedeksessä nuo ”jalopuut” ei aina ole puuta.

  1. meihemi

   Uudemmista en tiedä. Ennen ainakin oli aina puuta.

 11. Ppetsku96

  Onhan tuo yllättävän nopea auto ainakin videon perusteella

 12. -SMP- scientific method perspective

  That's the most turbo lag I've ever seen. The boost kicking in was epic

 13. säädöthaussacrew

  Sulla on housut rikki

  1. meihemi

   Ei ole kyllä mä siitä reiästä ihan maksoin.

 14. -SMP- scientific method perspective

  Thank you for the English subtitles!

 15. -SMP- scientific method perspective

  I'm gonna build a car like this, and have everyone behind me honking and being pissed off at me, because I'm covering their view with black clouds 😂

 16. Masterius Gamer

  Toivottavasti joltain tulis sulle tuplaturbo supra ajettavaksi:D

 17. HAMMER

  Seuraavaksi Mercedes-Benz G Wagon

 18. MG James FIN

  Äijjä sun pöksyissä on himmee reikä O_O

  1. meihemi

   Tottakai että mun himmee meisseli mahtuu sieltä pihalle.

 19. UncleanerBullet

  Omassa ex W201 190 oli tismalleen sama ongelma virranjakajan kannen kanssa ku sulla oli, jätti monesti tien päälle mutta oli sit lopulta halpa homma kanssa.

 20. jani betteri

  Koskisoudut

 21. Konsta

  2013 vuoden w204 omistajana oon loukkaantunut :D

 22. Romu Racing

  Mee japanii ja aja uutta hiacee

 23. MrBanaanipommi

  virranjakajan kansi 39e huh, ite kysyin omaan 83 corollaan toyotalta keskusvarastolta viimenen alkuperänen sellanen osa niin 14,80e ois ollu :D

  1. MrBanaanipommi

   meihemi joo, sit ladaan ja tojotaan ne halvemmat on sitä 6-8€ :D toki ladaan kokonainen kärjetön sytytys jakajalla ja sytytysmoduulilla yms koko setti n. 60 - 80€ riippuu ruplan kurssista :D

  2. meihemi

   Juu olisihan tuohon W124 halvin virranjakajan kansi ollut 17,89 €, mutta ostin Boschin niin maksoi hurjat 39e.

 24. MrBanaanipommi

  käyttövoima: dinosaurukset

 25. Ppetsku96

  Eihän tossa autossa muuta sporttia ole kuin että ulkonäköä yritetty vähä koristella isommilla vanteilla jne. Suorituskyky ei ole mitään racing sporttia ollenkaan. Miksei voi vaan olla perus Skoda? Miksi pitää pelleillä jollain Vrs jutuilla kun ei ole mikään sporttiauto vaan perheauto?

 26. Masentunu

  "kakkonen on ykkönen" -meihemi

 27. evokki0075

  Mielenkiintonen nähtävä olis myös tuo W208 koppanen V8 CLK Yr-autosta. www.yr-auto.fi/vaihtoautot/mercedes-benz/clk/430-v8-coupe-autom--avantgarde--upea-/vvy251

 28. KustaKannussa

  Taitaa vaan olla kateellinen ku Škodalla menee niin hyvin mikää muu merkki pysy perässä

  1. meihemi

   Tämänlaisella kommentoinnilla halutaan katsos pönkittää sitä omaa mielipidettä, ettei ala yhtään epäilemään omia valintojaan. Helppoa sanoa vaan suoraan että "Olet vaan kateellinen etkä ymmärrä." vaikkakin ymmärrän todella hyvin ja vihonviimeinen asia mitä olen on kateellinen jollekin Skodalle.

  2. Ppetsku96

   Miksi Meihemi olisi kateellinen? En ymmärrä tota ajattelumallia eli jos ei tykkää jostain tai muuten kritisoi niin se tarkoittaisi, että olisi kateellinen. Kaveri kertoi videolla syitä siihen miksei Vrs Skodasta tykkää ei siinä sen ihmeempää ole.

 29. Aaron Bergman

  Terve! Multa löytyis semmonen legendaarinen ranskalainen kaunotar Renault 5, vuosimallia 91. huhtikuussa olis pientä katsastusta ja tuunailua luvassa. Saisit mielellään käydä heittämässä kierroksen sillä jos kiinnostaa. (sutii, paukkuu ja lähtee kuin purkka tukasta) On nimittäin aika nostalginen laite. (auto sijaitsee Helsingin lähettyvillä)

 30. Meton12765

  Täytyy nyt kommentoida tähän sun videoon sen verran, että Saabin ratissa huomaa sen miten kiihtyvyyden kannalta se tärkein speksinumero ei ole nimellisteho vaan nimenomaan Vääntö[TM]. Jos pois luetaan vaparikoneet ja pienpaine-ahdettu bensa 2.0 litrainen 150hv malli (E85 LPT on 280Nm), näistä OG9-5 Saboista irtoaa ~300Nm vääntöä suoraan tehtaalta. Tuo 300Nm ja sitä enemmän on rajapinta jonka kohdalla alkaa tuollainen pyörille nostettu 1.5 tonninen ruottalainen lujateräshinkki kiihtymään kuin telkkä pöntöstä. Tämä kun sitten yhdistetään nimenomaan ohituskiihtyvyyden kannalta optimoituihin välityksiin niin rekkajonojen ohi mennään nopeammin vain viritetyllä ja uudenkarhealla Porsche 911 Turbolla. Etuvedosta huolimatta. Saksalainen on virittänyt välineensä Autobahnin kannalta eli pelkästään että pysytään polttoaineen kulutuksessa Saksalaisille kelpaavalla tasolla niillä kiidettäessä on välitykset pitkiä ja sen lisäksi koneet tuunattu sen korkean huippunopeuden vaatiman (johon siis päästään huomattavasti hitaammin, vaikka se olisi korkeampi) maksimitehon mukaan, eikä ohitusmukavuuden takaavan väännön suhteen. Näin pohjoismaisissa olosuhteissa ja Ruotsalaisen ohituskäytännön (hetkellinen ylinopeus sallittu) mukaan mentäessä, jää sakemanni kauas taakse. Autobahnilla tosin sitten voipi se pyörre tankinpohjalla alkaa pikkasen vituttamaan viis lovisella manuaalilla tai nelilovisella automaagilla rullatessa, mutta tuoreimmat mallit on siunattu tätä ajatellen ylivaihteeseen rinnastuvalla viimeisellä välityksellä (5AUT / 6M), että ei tartte kaikkia rahoja öljy-pohatoille antaa jos haluaa päästellä yli kahtasataa. Ja niille jotka ihmettelee sitten että miksi tällaisia suorituksia ei irtoa vääntöhirviöinä tunnetuista Saksalaisista kiisselikoneisista autoista, syy on dieseleiden heikompi kierrosrekisteri, eli vasta kun niitä välityksiä on 8 tai enemmän alkaa semmosella se urakka joutumaan vastaavanlaisella tasolla. Ja näitähän löytää vain alle 10 vuotta vanhoista vehkeistä. Ja manuaalina semmosta ei oo tehtykään.

 31. Puu Pää

  Telace

 32. nipa heuru

  yökastelija-malli😂😂😂

 33. nipa heuru

  muuten koko video laatukamaa, mutta volkswagen golfin gti:t, r:ät ja muut ovat kuitenkin hieman eri luokkaa ja omaperäisempiä kuin ne skoda vrs:sät jne. golf gti:lläkin on oma historiansa.

 34. ällistySSiili

  Eikä tää talvi ilmastomuutoksest johdu ..On näitä tämmösiä talvia ennenki ollu

  1. meihemi

   Jännä juttu ettei yksikään viisas ihminen ole kanssasi samaa mieltä.

 35. Seblet GT

  Hieno suunnon kello.

 36. Sakari

  Milloin t model ford?

 37. Seblet GT

  Ajaminen alkaa 5:40 Ajettavuus ja suorituskyky 7:09 Varusteet ja sistan laatu 9:47 Ulkonäkö ja käytännöllisyys 14:59 Fiilis 18:11

 38. Nio Eriksson

  Meihemi kerros mielipide siitä kun jotkut nyky jonnet pöllii noita mersun mummotutkia ja laittavat esim kaulakoruun

  1. meihemi

   Ampua pitäisi moiset vandaalit.

 39. hevonen

  Hyi

 40. CoupeAudi1990

  Sehän on selvää että tota autoo ei kannata ostaa :D Näköjään menee ihan minne sattuu. Alustassa varmaan aika paljon sanomista, varmaan tuttu leimamies ollu.. :D

 41. Sami vaan

  olis leon cupra(m1) 2.8 v6 4wd ajoon

 42. Hiekkis Jr

  Jean Luc-Godard ja esim: viimeiseen hengenvetoon (À bout de souffle) KYLLÄ, Citroën EI.

  1. meihemi

   Godard on mielestäni aika sietämätöntä tekotaiteellista paskaa. Souffle ja Alphaville ainoat poikkeukset. Truffaut ja etenkin Melville toimii itselleni todella paljon paremmin. Soufflessa toki Truffautin kädenjälki vahvasti mukana ja Melvillekin auttoi Godardia lopputuloksen kanssa.

 43. CoupeAudi1990

  Kerrankin pääsit kunnon auton kyytiin.. :D

 44. Heikki Remes

  Voi jummijammi että on kliini yksilö!

 45. CoupeAudi1990

  Makee auto! Nauroin vähä ku ajattelin vaan että v8 ja pinkki takki :D E: Mutta sopiipa auton sisustaan!

  1. meihemi

   Suosittelen tarkistamaan katselunäyttölaitteesi kalibroinnin sillä takkini on virallisesti tulenpunainen.

 46. Litespark

  Mulla ois testissä sulle 1993 xli corolla 😂 16-venttiilinen, 1,6-litranen ja neljäsylinterinen kone joka yskii ja kehrää ylväästi kuin keuhkosyöpäpotilas. Beigen/shampanjanvärinen kori, jota korostaa tummanruskeat ruosteläiskät ja ylpeydestä halkeileva tuulilasi. Löytyy myös esteettisen hienostunut, repeilevä sisusta, joka tuoksahtaa kahdenkymmenen vuoden takaiselta tervalta ja kahvitahroilta, kuin hyvä viinivuosikerta konsanaan. Liekeillä koristellun sitruswunderbaumin aromin takaa voi haistaa puhdasta historiaa. Mielessä käy tarinat, kuinka vuonna 1993 uuden Toyotan itselleen hankkinut Pera korkkasi ensimmäisen oluensa uudessa autossaan ajaessaan lähimmälle nakkikioskille leveilemään amiksen luokkatovereilleen. Ota yhteyttä jos kiinnostuit. (tai edes naurahdit 😂)

 47. Litespark

  Testaahan nyt helvetti jo se 2010-luvun Civic Type R. Sitä jo hetki tässä odoteltu :D

 48. D K

  Meihemi kertoo että Mese on maksanut uutena enemmän kuin Caddy ja mesessä olisi ministeritason kyytiä.🤔 Kuitenkin huomaan todella pahoja puutteita verrattaessa esim. Cadillac Fleetwood 1994 varustetasoon, jossa on enemmän varusteita sekä ainoana puutteena ortopedi penkki. Caddyssä olisi myös enemmän tilaa ja tehoa. Sähköikkunat ja 6 suuntainen penkin säätö on vakiona, joten verrattaessa ihmettelen ainakin tämän mesen takaikkunoita. Missä autossa on vielä vuonna 1994 ikkunaveivit, jos ei ole karvamalli, tosi kansanmalli tai työjuhta😂. Jossain saman ikäisessä mersussa olen joskus matkustanut ja oli kyllä aika karvamalli kun ei ollut edes kaukosäädintä keskuslukitukseen, mutta mallista en tiedä koska en erota noita mersuja laisinkaan.

  1. meihemi

   Kyllä. On maksanut huomattavasti enemmän huppuvarusteltuna yksilönä.

  2. D K

   Miksi tällä meihemillä on niin paljon mersuja ollut esittelyssä?

 49. detonator2112

  Hyvä video. Täsmennetään sen verran, että V70 on teknisesti katsoen täsmälleen sama auto, kuin S80. Se on vain farmarimalli tuosta. Volvon mallisarjanumerointi on hämäävä. V70:n tuotanto loppui samaan aikaan 2016.

 50. Riku Richard Häkkänen

  sielllähän nelosen suutin supsuttaa

 51. Joni Koivuniemi

  Kiitos, mun lempiauto! Syvästi kumarran sun videoita, erittäin maadoittavaa. Sul on hieno ❤️:n sun puhe pursuaa rakkautta ja saat yksityiskohdat kuulostamaan filosofialta. Siihen pystyy harva tyyppi, täs suoristuskeskeisessä kulttuurissa mis kaikessa pitää olla hyöty, eikä tunne. Hieno video ja monologi oli tämä.

 52. Ville Valjakka

  Koe aja sellaista kun w202 c280 v6 sportti.

  1. Väinö Grönroos

   @Joku Ukko mielummin suorakutonen*

  2. Joku Ukko

   Ei ny välttämättä tarvi olla v6. Suora kutonenki käy yhtä hyvi

 53. Mikko Tarvainen

  Ei mene kyllä maantiellä alle kymppiä mitenkään.

 54. Arppa `

  Ittellä on 93 s124 e320 aika hauska laite.

 55. turboahdettu mersu

  Sun pitää ajaa 123 mersua

 56. CoupeAudi1990

  Kyllä sanon että vanhana mersu miehenä ja nykysenä audi miehenä, niin ei voita kyllä ässä audia. Tollasia ollu kaks ja ihan hyvä ajaa joo, mutta siis omistanu audi s4 2.2 ja 2.7 ja 4.2litraset niin onhan vähän uudempia tietty ollu, mutta aivan erituntusta, tolla ei uskalla mennä mutkaan lujaa. Toi on just tollanen cruisailu auto, kauppaan ja takasin :D

  1. MrBanaanipommi

   Serkun mummolla oli joku quattro 2.6 litraselka koneella, saatana suunnittelu virheen takia etupään palloniveliä sai vaihtaa puolen vuoden välein vaikka se ei ajanu sillä ku ehkä 200km vuoteen

  2. meihemi

   En epäile hetkeäkään etteikö olisi hyviä ajaa. Mutta jos aletaan vertailemaan kuinka monta niitä ykköskoppasia Audeja on vielä myynnissä tai olemassa ylipäätään vs. montako seitsemän vuotta aikaisemmin esiteltyä W124 tai 18 vuotta aikaisemmin esiteltyä W123 on myynnissä/olemassa ja triplakilometreillä Audeihin verrattuna niin tuota... I rest my case.

 57. louhilampi

  Minulla on ollut noita mersuja useita ja olen kokenut, että uudemmat mersut ruostuu ja on niissä paljon vikoja. Ja saksalaiset autot on laatuunnähden liian kalliita ja niissä on kolmasosa hinnassa ilmaa.

 58. Super Dank

  Sulla on todella hyviä videoita ja olen nähnyt lähes jokaisen mutta oli pakko tulla kommentoimaan että miksi ajat moottoritiellä vasenta kaistaa alinopeutta?

  1. Super Dank

   @meihemi Et ollut mutta jos olisit ollut niin olisit sen tiennyt. Usein kyllä ajelet kotiseuduilla :D

  2. meihemi

   Olinko sinun tai jonkun muun tiellä?

 59. Freiser F

  Näitä videoita mun mielest vois tehä urheilu/superautojen kanssa, kovin tylsää katottavaa normi autoilla ajattaminen🤔

  1. nipa films

   @Luputsi Jep :) Itselle tää on ihan mukavaa katteltavaa, en kyl tiiä miks mut jotenkin nappaa :D

  2. Luputsi

   Urheiluauton ymmärtää Suomessa mutta jotaim 458 Ferraria en välttämättä, en kyllä muutenkaan neliviiskasia.

  3. Freiser F

   @meihemi joo ei niillä yleisillä teillä kuulukkaan ajaa 🤙🏁

  4. meihemi

   Toiset haluaa fiilistellä tavallisia autoja. Suomessa urheiluautolla ajaminen max 120km/h ei kuulosta hyvältä...

 60. Masentunu

  mite ois 2.0t beetle koe ajoo

 61. j_t79

  jdm (japanese domestic market) rx7 ei ole, mut kai sillä sitten nykyään tarkotetaan kaikkia japanilaisia autoja

  1. meihemi

   Tämäpä onkin Efini jota myytiin nimenomaan vain Japanin sisäisille markkinoille.

 62. saunatonttu 2007

  Meillä oli joku 500E farmari Mersu jolla oli ajettu noin 650 tuhatta niin siellä kasvo jotaki valkoista ruohoo takapenkillä nykyään se on jossaki kaato paikalla ja varmaan osa jotaki herne keitto metalli purkkia

 63. Seinäjoki Wildout

  testaa e30 m3 bemaria

 64. ToPasis

  Hetkinen nyt, eikö meihemi ole ajanut -80 luvun 123 mersua ? 240D tai 300. Itse en ainakaan äkkiseltään löytänyt : O

 65. Oscar Jyrkinen

  On se vittu niin komea

 66. Babba the nut

  ei tuosta puutu muutaku urakka nuppi

 67. Tico

  Haluutko koeajaa mun koppimönkijän? Polaris RZR 570 :D hytillinen lämmitys siis ovet yms :D

 68. kuokkalan jonne

  oisko alfa romeo 159 sport wagon ????

 69. Valtteri Pajunen

  Testooha neloskoppasta supraa jos saat joltai

 70. 900hpnissan

  Saksalaista kaunista ja laadukasta mercedes benz

 71. oki ommuute

  Voitko ettii koeajettavaks r mersun

 72. Jona 62

  Voisitko koeajaa joskus w123 mercedestä. (ihansama minkä kokoinen moottori)

 73. Olter Manne

  Koeaja volvo v70 v2010 2.4 D5

  1. otom20

   Onko vaan työajossa ? 😂😂

 74. TuotantoTiimi

  Pääsisitkö missään testaamaan Mersun G-mallia tai vaikka Land Rover Defenderiä? Ois mielenkiintonen nähdä moderni kunnon maasturi sun käsissä :DD

 75. KoskenkorvaFIN

  Nätti mese😍

 76. Mikael Koponen

  Dodge charger srt 4 demon jos sitä Pääset ajamaa nii tilaan kanavan

 77. Mazer

  Koska koeajossa Supra?

 78. oiva h

  eka video minkä näin tältä kanavalta oli se mersun lahominen parkki halliin. Repesin melkee koko videon :D HYNDAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. mopoilija

   "Aja sä vaan sillä sun hyndailla"

 79. King Shape

  ei kiihtyny 0-100km/h alle 3 sekuntiin, mutta alle 3 minuuttiin kuitenkin.

 80. Nakke144

  Hyvin tod.näköisesti viimeinen kunnollinen Mersu. Ainakin kaikki 2000 jälkeen valmistetut on ihan hirveetä oksennusripulia.

 81. pikku lapsi

  unelma

 82. Milla Karoliina

  Kyllähän tässä melkeen liikuttuu😍

 83. Illuminati aqi

  Kaikki alko hyvin kunnes automaatin näin

  1. Arppa `

   E320 oli aika hauska manuaalina mut eniten vitutti "dogleg" lootan suora välityksellinen vitos vaihde ja paska perä. Mutta käyttöautona automaatti on ehdoton.

  2. forzer45

   Juu noi mesen manuaalit on aivan hirveitä paskoja verrattuna bemareihin ja japseihin, vaikka kuskin kannalta saattaa hauskempi ollakin. T. Kaksi manuaalimersua omistanut, w124 300E ja W210 E280

  3. meihemi

   Itse kaksi manuaalivaihteista W124 omistaneena voin kertoa että W124 on suunniteltu automaattiaskille. E500 on myös automaatti. Manuaalisena sitä ei edes saa. Joten ota ihan rauhassa.

 84. Nimetön

  Saisko jatkossa linkin näihin autoihin desciin?

 85. Jussi Aho

  Tarkoitit varmaan 300e 420e ja 500e

  1. Jussi Aho

   @meihemi aaa katoin netistä nii oli niitä 400 mutta ne oli valmistettu ennen 420 harvemmin niitä näkee khyl.

  2. meihemi

   En.

 86. Op

  123 on parempi

 87. Timo Tei

  Sussa taitaa olla romaniverta kun noin kovasti tunnet vetoa noihin mersuihin

 88. Jake Liiteri

  Saab 9-5 MK2 tesmiin?!!?

 89. MultiJoni666

  Mahtava auto ja video. Kanava meni tilaukseen

 90. Väinö Grönroos

  Kyllä voi kymppitonni olla jo vähän hakemista tämmösestä. No tyhmä on se joka maksaa eikä se joka pyytää.

  1. meihemi

   10v mennään eteenpäin niin tämä on yli 20k auto.

 91. joku jokula

  Upin lemppari auto

 92. risto nikkilä

  Oletko koskaan ajanut MB W126?

  1. meihemi

   fisels.info/video/videot/fJvYabCkm5GJnac.html

 93. Joonatan Kemppainen

  Jjumalauta tätä ollaan odotettu!!!

 94. 74b45c0

  Omistin samanlaisen joskus ~15 vuotta sitten. Ei kyllä mene maantiellä mitenkään päin seitsemään litraan tuo laitos, laatikossakaan ei ole turbiinilukkoa. Koneesta (M104.942) lahosi johtosarjat, puolat ja kannentiiviste, nämä näissä tyyppivikana. Mutta silti, hyvät fiilikset siitä jäi. Ehkä joskus voisi jonkun harraste-W124:n hommata jos sopiva vastaan tulisi, mutta ei kyllä tuolla koneella...

 95. Juho Heikkilä

  W123 olisi hieno nähdä koeajo video

 96. Fiiderson

  Taidat tykätä w124 mersusta 🤔

  1. DRD 144

   Ketä ei?

 97. Lenni Heiskanen

  Mulla on tommone peltoauto mut manuaali

  1. nimbus 2000

   Ei taija samalla koneella olla?

 98. Vieveri

  Onko auton kilsoista tai muusta historoasta tietoa? Seuraavaks ajoon joku saman ikäluokan Volvo

 99. Tomi T

  Minkä kokosilla moottoreilla sinun W124:set on varustettu?

 100. j

  Narinahelat, ja alapallot kivoja vaihtaa noihin