200 000 000€ voittoa ja eikä veroja tarvitse maksaa ollenkaan!

Hjallis

Hjallis

76 t. näkymät110

  Ay-liikkeiden maksamattomilla verovaroilla voitaisiin rahoittaa vaikka vanhustenhoitoa ja korottaa hoitohenkilökunnan palkkoja.
  Ay-liikkeet sinänsä tekevät tärkeää työtä, mutta kyllä heidänkin kuuluu sijoituksistaan verot maksaa, niinkuin kaikki muutkin tänä päivänä maksavat.
  Seuraa mua somessa:

  Instagram: bit.ly/2wBcgvV
  Twitter: bit.ly/2hRYZg3

  Julkaistu 13 päivää sitten

  Kommentteja

  1. Joni LWR

   Loistava video hjallis suahan on jo pakko seurata täällä tubessa🤗😂🤣🙏

  2. Emppu T.

   Niitä voitaisiin käyttää vaikka niihin Mutta käytetäänkö? Siinä kompa.

  3. jouni walden

   Ammattiyhdistysliikkeet on jäämä siitä ajasta jolloin heitä tarvittiin. nykyään saman asian voi hoitaa hyvät juristit. Joutuisimme maksamaan kertakorvauksena heidän laskuttama summa. Nyt me maksetaan korkeita palkkoja ja kiinteistöjä heille joka päivä.

  4. dutoiu hour

   eläkeyhtiöitä.

  5. vliduu zeeb

   Kun joutuvat verolle niin nousee sitä mukaa myös jäsenmaksut.. näin siinä käy 😁

  6. MALTAZAR

   Itse olen sitä mieltä että verot on asia jotka on lopetettava sillä terveydenhuolto,koulutus jne kus*e ja pahasti sillä itse olen käynyt lääkärissä noin 30 kertaa selkäkipujen takia jokaikisellä lääkärillä on ollut eri teoria kipujen alkamisesta kipujen lopettamiseen ja piti siitä pas*asta maksaa tuhansia euroja eli suomen valtio rahastaa kansalaisia (hyvinvointivaltio)niinhän ne sanoo

   1. bodoy euir

    K

  7. mnika voli

   Miksi et puhunut näistä silloin kun olit kokkare?

   1. vliduu zeeb

    K

  8. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

   🙏 0:38 🔥🧡 👇👇👇👇

   1. dutoiu hour

    OK Boomer

  9. Oikku Oek

   Tasan sama politiikka on käytössä jokaisessa asunto-osake yhtössä. Valtion omistamat tappiolliset kaivos- ja teollisuusyhtiöt jakavat osinkoja valtion yritystuista, joilla voitaisiin hoitaa koko Suomen sosiaalipolitiikan menot useaan kertaan. Ay-liikettä vastaan on turha äyskiä; tuotoisampia, ja yhteiskunnalle vaarattomampiakin verotuskohteita on vaikka millä mitalla.

   1. mnika voli

    🙏 1:17 💯💓💘 👇👇👇👇💝

  10. drttyu liqm

   Eiköhän niitä veroja ole muutenkin jo tarpeeksi ja suurin osa niistäkin rahoista vaan katoaa ja samaan aikaan palvelut ja teiden kunto vaan huononee

   1. bodoy euir

    OK Boomer

  11. höpö nasu

   entäs se hallituksen pikku joulu ..38000 €

  12. Mälliäyskäri

   Suoraan sanottuna Suomi on paska maa.

   1. bouytt guyt

    Kansalaisaloite

  13. qukko

   Olisi työntekijöiden etu, että näkevät miten paljon ay-liike kerää rahaa ja mihin ne sen kaiken käyttää. Se ei ole kenenkään etu, että ay-liikkeen ei tarvitse maksaa veroja ja, että se voi tehdä verovapaata bisnestä. Ay-liikkeen tase ja kirjanpito on "yleishyödyllisyyden" takia salaiset, eli heillä ei ole samoja velvollisuuksia luovuttaa tietojaan kuten yrityksillä on. Tämä mahdollistaa sen, että voivat käytännössä pyörittää ihan mitä tahansa hämärähommaa ja kukaan ei saa tietää. Olisi korkea aika, että ay-liikkeelle samat säännöt kuin yrityksille, eli läpinäkyvyys mihin rahat menevät ja bisnekset verolle, kuten muillakin.

   1. drttyu liqm

    Kansalaisaloite

  14. jallu kola

   Mutta suomenruotsalaista vuokramafiaa ei sitten tueta millään tavalla? Jos suomenhurrit lähtisivät kotimaahansa niin vuokrat ja veroprosentti putoaisivat 50%. Lisäksi suomenhurrit ovat kaikinkeinoin lisäämässä haitallista maahanmuuttoa jotta suomenruotsalainen vuokramafia saa lisää vuokralaisia joiden asumiskustannukset Suomen viralliset veronmaksajat maksavat asumistukien muodossa. Helsingissä olisi edullista asua ja töitä tehdä ilman näitä hjalliksen tapaisia suomalaisen yhteiskunnan elättejä jotka kuvittelevat olevansa parempaa väestöä kuin natiivisuomalaiset. Älkää menkö hjalliksen retkuun vaikka se ferrarilla jetrön ajeleekin.

  15. m4z0r

   Asiaa👍

   1. bouytt guyt

    0:14 "One eyed king rule the blind"

  16. bodoy euir

   🙏🙏🙏 0:45 💖🖤💓 👇💓

  17. raponpaskaa

   Osakkeita ostoon ja nauttimaan noususta

  18. jep jep

   kokevat olevansa aatelisia

   1. cnmmd qiuoo

    Aivan uskomatonta...muutos tarvitaan asap.

  19. Rosterized

   Tulee vähän mieleen Andrew Yang mikä koittaa ajaa samaa asiaa jenkeissä

   1. bodoy euir

    Aivan uskomatonta...muutos tarvitaan asap.

  20. diungy alisnr

   Kun joutuvat verolle niin nousee sitä mukaa myös jäsenmaksut.. näin siinä käy 😁

   1. cnmmd qiuoo

    eläkeyhtiöitä.

  21. Aaro Huttunen

   Hyviä ajatuksia. Toivottavasti maailma muuttuu.

  22. niksuuyt yt

   OK Boomer

  23. Wilzuwalzu 123

   K

   1. diungy alisnr

    kunnon rikollisjärjestö. Ovat rakentaneet systeemin itselleen. tämäkin on ollut tiedossa vaikka kuinka kauan. Meiltä kyllä loppuu verorahat tulevaisuudessa. Työssäkäyviä ei k

  24. oula rajala

   Minun mielestä veroja pitää maksaa mutta se on älytöntä että pitää antaa omasta palkasta 40%valtiolle verot ois ihan okoo jos joutus makasaa esim 20%vltiolle😑

   1. Man of the north

    oula rajala joo 40 prosenttia on aivan vitun kohtuuttoman paljon

  25. zuygj bnsv

   🙏 1:17 💯💓💘 👇👇👇👇💝

  26. bouytt guyt

   EK:lla on kanssa sijoituksia ja sijoitustuottoja mistä ei makseta veroa. Koskeeko näkemyksesi Ay-liikkeitä pelkästään vaan myös työnantajapuolta?

  27. D3Barbaari

   0:14 "One eyed king rule the blind"

  28. MultiLie

   Kansalaisaloite

   1. zuygj bnsv

    Ei toimita rahamiesten kateellisena urputtaa.

  29. butti fdft

   Tervetuloa hölmöläisden maahan

   1. bouytt guyt

    Jenkeissä nyt he yrittävät ajaa kansalaisten asioita. Sillä ei tarkoiteta, että kaikilla täytyisi olla samat tulot vaan täytyy olla oikeudenmukainen verotus.

  30. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

   🙏🙏🙏 0:45 💖🖤💓 👇💓

  31. jep jep

   eikö asiaan saada muutosta lakimuutoksella? montakos nimeä pitää saada kerättyä taakse?

  32. Heidi Mäkelä

   Eiköhän niitä veroja ole muutenkin jo tarpeeksi ja suurin osa niistäkin rahoista vaan katoaa ja samaan aikaan palvelut ja teiden kunto vaan huononee

  33. Vesa Saari

   Tuossa olet täsmälleen oikeassa. Kaikesta liiketoiminnan voitosta pitää maksaa veroa, koskien ay-liikettä ja myös säätiöitä. Yleishyödyllisinä voitaisiin pitää ainoastaan eläkeyhtiöitä.

  34. H4rtz1

   Jaa ei maksa veroa palkoistaan?

   1. H4rtz1

    Mites osinkokikkailut muuten sujuu suomessa?

   2. H4rtz1

    Mites osinkokikkaulu bonukset menee yleensä?

  35. cnmmd qiuoo

   on näitä ja heidän apunaan toimivat ”hoitoapulaiset”. Mainitsemiasi sairaanhoitajiakin hoivakodeista löytyy, mutta paljon vähemmän kuin lähihoitajia.

  36. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

   🙏🙏🙏 0:42 💚💘 👇👇👇👇👇💚

   1. seeni gzty

    Huutista siniailmäisille Hjalliksen kannattajille. Ette edes tiedä mistä Hjalliksen puolueen rahoitus tulee...

  37. Lumperi65

   Niitä verohuojennuksia on jaeltu pitkin matkaa sinne tänne riippuen aina siitä minkämoinen hallitus suomessa on (porvarit / vasemmisto). Joku selkeytys ja remontti tähän on saatava! Lobbarit on juosset eduskunnan portaita kravatti selässä.

   1. Lumperi65

    Yksi mikä on aina ollut hallituksessa etuja valvomassa on RKP. Mites ne säätiöt ja niiden bisnesten verotus?

  38. Sgt. Pepper

   kunnon rikollisjärjestö. Ovat rakentaneet systeemin itselleen. tämäkin on ollut tiedossa vaikka kuinka kauan. Meiltä kyllä loppuu verorahat tulevaisuudessa. Työssäkäyviä ei kyllä nykyistä enempää voi verottaa. Itse tienasin muutama vuosi sitten paljon ja veroprossa oli 60!

   1. cnmmd qiuoo

    veroja veroja joka paikkaan aina muilta kaikki pois kun itte ei voi saada

  39. jep jep

   Oikealla asialla olet. Täysin samaa mieltä. Ja nämä järjestöt arvostelevat yrityksiä, jotka maksavat veroja :D

  40. Markus Seinä

   Kerropas totuus sinun varoista ja veronmaksuista ja Harkimon mafiasta jossa olet poikasi pannut eri toimiin ja miten sinun lapsilla ja sinulla on varaa elää niin hyvää ja kallista elämää. Miksi et otttanut tätä asiaa esille silloin kun olit ensimäistä kauttaa eduskunnassa. Yritä olla rehellinen ja miten paljon tässä on totta. Todista se. kiitos. jos olet oikeasssa tämä on tosi väärin. kiito

  41. Turre Tuntematon

   Hei Hjallis mitä voidaan tehdä asialle? Voitko ottaa eduskunnassa asian esiin vai tarvitaanko kanslaisaloite?

  42. seeni gzty

   Ei toimita rahamiesten kateellisena urputtaa.

  43. Pizzaexpresskorso

   Jenkeissä nyt he yrittävät ajaa kansalaisten asioita. Sillä ei tarkoiteta, että kaikilla täytyisi olla samat tulot vaan täytyy olla oikeudenmukainen verotus.

  44. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

   🙏 1:17 💯💓💘 👇👇👇👇💝

  45. Mika Vuorinen

   Eikä = ja + ei

   1. seeni gzty

    Ammattiliittoja ja niiden keskusjärjestöjä kohdellaan verotuksessa yleishyödyllisinä yhteisöinä. Tämä on joskus päätetty. Asian voi korjata samalla voisi ottaa puheeksi

  46. bilinas mini

   on näitä ja heidän apunaan toimivat ”hoitoapulaiset”. Mainitsemiasi sairaanhoitajiakin hoivakodeista löytyy, mutta paljon vähemmän kuin lähihoitajia.

  47. Seppo Siimessalmi

   Hyvä puhe Hjallis, itsekin erosin 12-2019 sitten MMA liitosta jossa olin ollut ab 30 vuotta. Huomasin vuosien varrella että siitä liitosta en saanut apua kuin kerran, rahaa ne haluaa vaan kerätä.Vanhustenhoitoon pitää ehdottomasti satsata enemmän, kun luin salen 2020 uudenvuodenpuheen niin se ketku ei ei puhunut vanhustenhoidosta yhtään mitään eikä asunnotomuudesta eikä leipäjonoista mitä se ketku puhui oli että vihapuheesta pitää päästä pois.

   1. aola wili

    eurosta vuonna 2019. TEM arvion mukaan.)

  48. Kimmo Hakala

   Eli Jallis meinaa että kun AY-liitto maksaa sitten jäsenelleen työttömyystukea ahneen kapitalistin hänet ensin irtisanottua tuotannollisin ja taloudellisin syin saadakseen paremman tuloksen ja siitä työttömyystuesta peritään kuitenkin verolain mukainen vero > tämähän tarkottaisi että AY-liiton joka sijoittaa ja "kerää" rahaa juuri sitä hetkeä varten kuin jäsenensä sitä eniten tarvitsee, maksaisi AY-liitto jatkossa kaksinkertaiset verot ? Nythän mainostetaan samalla tavalla sijoittamistilejä jolla voit sijoittaa ja voittoja jälleen kanavoida sijoittaaksesi edelleen ja maksaa verot sitten kun nostat rahaa ulos tililtä > eli eikö tämä ole sama asia !!!!

   1. bilinas mini

    eurosta vuonna 2019. TEM arvion mukaan.)

  49. jari välimäki

   Mutta, mutta, nehän omistaa asuntoja joita ei muuteta koskaan rahoiksi , jos niin lisää asuntoja , niissä asunnoissa asuu matalapalkkainen joka tekee työtä ek alipalkkauksella , jos tuet ja ay asunnot poistuu joutuu ek maksamaan tupla palkan että porukkaa saa töihin , ja mites valtio menettää kun hienot johtajat twkevät "ilmaistunteja" firmoille ( jää verotulot saamatta verottajalta)

   1. aola wili

    Samoin yritystuet tulisi lopettaa tai ainakin puolittaa ja niillä miljardeilla euroilla tulisi vanhustenhoito laittaa kuntoon. (Onhan summa aika suuri, kun puhutaan 8,7 miljardista

  50. alida flus

   on näitä ja heidän apunaan toimivat ”hoitoapulaiset”. Mainitsemiasi sairaanhoitajiakin hoivakodeista löytyy, mutta paljon vähemmän kuin lähihoitajia.

  51. wnnalis cioov

   on näitä ja heidän apunaan toimivat ”hoitoapulaiset”. Mainitsemiasi sairaanhoitajiakin hoivakodeista löytyy, mutta paljon vähemmän kuin lähihoitajia.

  52. Ano Nyymi

   Huutista siniailmäisille Hjalliksen kannattajille. Ette edes tiedä mistä Hjalliksen puolueen rahoitus tulee...

   1. alida flus

    Miksi et puhunut näistä silloin kun olit kokkare?

  53. mikael pörsti

   veroja veroja joka paikkaan aina muilta kaikki pois kun itte ei voi saada

  54. yroohj gouy

   Hjallis!!!!!

  55. blank productions

   On nää valtion jätkät iha vitu tyhmiä. Hjallis puhuu asiaa.

  56. Mauri Hyhkö

   Oikein, myös säätiöt verotuksessa samaan asemaan kuin kaikki muutkin.

   1. yroohj gouy

    Ota asia kyselytunnilla esille?

  57. aola wili

   Hjallis!!!!!

   1. yroohj gouy

    Hjallis, tämähän on meidän vellihousuisten politikkojemme nöyristelyä ammattiliittojen edessä. Hienoa, että Sinä olet ensimmäisenä uskaltanut puuttua tähän räikeään

  58. Absoluuttinen

   Tossa ois kyllä valtiolle paikka verottaa, mut mun mielestä pienten yleishyödyllisten yhdistysten ei tarvi maksaa veroa, mut sitte ku tuloja on riittävästi ni ehdottomasti verotuksen piiriin. Eli pitäs määrittää raja yhdistyksen tekemälle voitolle, vaikkapa 500 000 euroa ja verottaa kaikkia ketkä ylittää sen

   1. aola wili

    kiitos, että Hjallis otat esille näitä massiivisia epäkohtia!

  59. Kleopatra Yeboah

   Ei mitään järkeä

  60. heikola 502

   Monetko perskännit Harkimo oot vetänyt ja vähentänyt juomat verotuksessa?